/ 0 kommentarer

Stina i NY: The Boom Boom Room

Så var det äntligen dags för min 30-årsdag. Vi njöt först av födelsedagsfrukost på vårt vanliga frukostställe och sedan spenderade vi dagen genom fortsätta strosa runt och att upptäcka NY. På kvällen var det dock dags att klä sig lite extra fin för att fira ordentligt. Jag bar min favoritkaftan från Mixed Grill tillsammans med en brun ribbad långklänning. Skorna köpte jag på forever21 samma dag då jag behövde något fint och samtidigt promenadvänligt.Emil hade i hemlighet bokat ett bord hemma från Sverige på The Boom Boom Room på The Standard Hotel. Det var helt magiskt. Först åkte vi upp på 18e våningen för att sedan gå genom en vadderad korridor med speglar överallt. Därefter öppnades dörren för oss av en person med rosaguldig dräkt och vi möts direkt av denna synen och ett live jazzband. Det var som en film, på riktigt.Emil hade bokat ett bord precis vid fönstret och vi hade en overklig utsikt över Empire State Building och Frihetsgudinnan. Där satt vi och blev serverad goda drinkar, ostar och andra tilltugg. Allt var så lyxigt och behagligt. Jag kunde inte ha firat min första kväll som 30åring på ett bättre sätt.Till och med toan var häftig. Jag och Johanna smög hit då och då för att släppa ut alla våra fnissattacker. Jag är så glad över att ha fått dela denna stund med henne.Jag trodde aldrig efter allt som varit att jag skulle njuta så mycket av att fylla 30. Men ni måste medge att det är svårslaget att bli firad med New Yorks skyline som utsikt samtidigt som en blir servad som en drottining av guldbeklädd personal. Tacksam är bara förnamnet.

Om du vill fira något lite extra och vill få prisvärd lyx och flärd, boka bord på The Boom Boom Room, eller sätt dig bara i baren. Det behöver inte kosta någonting annat än en drink, men det är helt klart värt upplevelsen!

0 kommentarer