/ 0 kommentarer

Stina i NY: Industry city, Brooklyn

Vi fortsätter i Brooklyn-andan. Jag hade lätt kunnat spendera fem dagar bara i Brooklyn för att upptäcka allt som finns där. En sjukt spännande stadsdel! Denna dagen beslöt vi oss för att åka till Industry City för att få ta tempen på hipster-Brooklyn.Industry City består av åtta stora gigantiska lagerlokaler sprängfyllda med kreativitet. Det är ett innovativt ekosystem som huserar och lyfter fram olika företag och affärsidéer. mellan husen fanns fik, musikscener, lekplatser för barnen och allt i en cool hipsteranda.Vi gick in i en supersnygg inredningsaffär. Så fort vi klev in frågade expediten vart vi kom ifrån. Själv tänker jag att jag smälter in bra i USA, men jag har mer eller mindre fått inse att det i princip står turist i pannan på mig, haha.Vi ville köpa ungefär allting inne i butiken. Speciellt Johanna vars inredning är hennes största intresse.Efter lite strosande tog vi oss en matpaus vid den stora food court’en som hörde till området. Det fanns fantastiskt mycket fin mat.Är inte denna bilden lite som en Old School-reklam för Coca Cola? Vi köpte i alla fall en varsin stor slize veg-pizza. Perfekt stenugnsbakad pizza om du frågar mig.

Om du är kreativt och estetiskt lagd så vill jag VARMT rekommendera Industry City i Brooklyn. Både jag och Johanna var jätteglada att vi tog oss dit! På lördagar är det även en stor loppis här som kallas Brooklyn Flea.

Brooklyn in my heart alltså!

0 kommentarer