/ 2 kommentarer

Sommarkläder

Det känns kanske lite skevt att skriva om sommaren nu när det ligger snö på marken och julen väntar runt hörnet, men ni vet ju att jag är en nostalgiker och vi hade en sådan fin sommar tillsammans. Vi hade även precis köpt vår nya kamera så vi tog en hel del fina outfitbilder. Tänkte visa er mina favoriter från sommaren :)281Denna klänningen som jag ärvt av min mamma från 70-talet tog jag fram så fort ett festligare tillfälle gavs. Färgen är så iögonfallande och modellen är verkligen smickrande för min figur! Det är en skön sak att känna då de flesta sommarklänningar inte är tänka för en kurvig småbarnsmorsa med ”some junk in the trunk” om ni förstår vad jag menar.
289-2Denna klänning blev sommarens bästa köp. Jag lyckades knipa ett exemplar från H&M och en kan säkert säga att jag använde skiten ur den. Känns bra att den ligger och väntar på mig nästa sommar :)286Mina hängseljeans fick åka på de svala dagarna. Dessa är från Monki och är en väldigt smickrande modell för mig. Innan jag hittade dessa hade jag letat läääänge efter ett par som funkade. Mina röda mohedaskor bar jag i stort sätt varenda dag. Love them!292Men de flesta dagar gick jag runt såhär. Ett par shorts, sval topp, osminkad och med ett solkysst ansikte. Tänk vilken fin sommar vi fick med värme och sol, eller lyckades jag bara vara på rätt plats vid rätt tillfälle då solen sken och värmen gassade?

Nu är jag dock väldigt peppad på julen och december i stort, trots att jag har lite svårt att se klart framåt då allt plugg är i vägen… jag hoppas det ger sig lite när praktiken börjar om ett par veckor.

2 kommentarer

  • Fanny S

    6 november, 2016 kl. 07:18

    Den blåa från 70-talet är helt magisk!!!

  • Ellen

    6 november, 2016 kl. 23:04

    Hängselbyxorna <3