/ 10 kommentarer

Som tagen ur 50-talet!

Jag har en riktigt kämpig vecka bakom mig. Riktigt jobbigt har det varit. Därav frånvaron på sociala medier, men igår började det äntligen vända lite och Emil tyckte att det var på sin plats att jag unnade mig något jag länge velat ha som lite plåster på såren.IMG_9342Nämligen en riktigt stabil och fin baddräkt. Jag köpte denna superfina, bekväma (och dyra!) baddräkt på Ingrids här i stan. Om ni har lite behag som behöver hållas på plats samt lite junk in the trunk så kan jag verkligen rekommendera er att gå dit. Såå bra service och fint utbud! Den här baddräkten är från märket Seafolly och jag tycker väldigt mycket om den. Härligt retro, precis som jag vill att badkläder ska vara.
IMG_9371Jag debatterar alltid i mitt huvud om min kropp får synas på det här sättet innan jag laddar upp bilder i badkläder eller liknande. Jag har alltid varit kurvig och som tonåring befann jag mig i en miljö där det ansågs beundransvärt att kyla sig, framförallt om din kropp såg ut som min. Nu är jag dessutom kurvigare än någonsin (#älskamarabou) men jag tänker ändå visa upp min nya fina baddräkt! Min kropp är inget annat än en kropp och om någon ser den som något annat än det är det ingenting jag tänker ta ansvar för.
IMG_9396Hejhopp, se bara så glad jag ser ut. Skämt och sido, ”pinup-wiben” kommer liksom på köpet när en har rött lockigt hår och en baddräkt som tagen ur 50-talet. Det bästa med denna baddräkten är dock att allt hålls på plats och att den dessutom har ett svart stabilt foder på insidan och blir därför inte genomskinlig. Med andra ord klarar den av en massa lek och bus vattnet.IMG_9532Jag tror dock inte att det röda läppstiftet och markerade kindbenen blir trogna följeslagare till stranden. En bandana brukar däremot alltid få följa med för att hålla håret på plats.

Har ni lyckats hitta sommarens badkläder än?

10 kommentarer

 • idasida

  24 maj, 2017 kl. 15:54

  Så otroligt snygg!!! 😍

 • Karin

  24 maj, 2017 kl. 16:27

  Ljuvlig! Jag kör oxå seafolly, har den fast i svart

 • Maria H

  24 maj, 2017 kl. 16:28

  Snygg tjej i snygg baddräkt!

 • Malin

  24 maj, 2017 kl. 18:19

  Så himla läcker!!!! Helt fantastiskt modell på baddräkt. Inväntar badklädesköp tills närmre sommarn då magen växer på så får se vad jag kommer känna mig bekväm i

 • Ellen Lindberg

  24 maj, 2017 kl. 18:29

  du kan vara en av de vackraste jag någonsin sett alltså. också så himla fin baddräkt! jag har faktiskt vart på jakt efter en fin baddräkt ett tag nu men har tyvärr inte hittat någon som känts helt rätt. förhoppningsvis snubblar jag över den där rätta en dag snart! jag ska i vilket fall som helst ha detta som inspiration, så fint!

 • Sara

  24 maj, 2017 kl. 21:08

  Ååååh! Det är så himla härligt att du bara avsäger dig allt ansvar för debatten om kvinnokroppens vara eller inte vara! Att ingen annan får eller ska ta sig rätten att tänka eller uttrycka något annat. Underbart att du vinner över din egen debatt i huvudet och bara kör så det ryker!
  En sjukt fin baddräkt på en fantastiskt stark och vacker kvinna!
  Heja!

 • Ewa

  24 maj, 2017 kl. 22:07

  Så vacker 😍😍😍😍

 • Frida

  24 maj, 2017 kl. 22:24

  Så otroligt fin du är, Stina! Tack för att du hjälper mig att våga älska mina kurvor. MYCKET viktigt i en tid med ett otroligt ensidigt kvinnoideal. For luna har också väldigt fina baddräkter och bikinis. Har en mörkblå baddräkt som är inne på tredje sommaren (och som jag haft med mig på en långresa i fuktigt klimat) och den är så gott som ny. Nu är jag väldigt sugen på att investera i en deras svarta halterneckbikini med trosor med hög midja. Skönt att du känner dig lite bättre!

 • Jenny Krusbär

  25 maj, 2017 kl. 23:30

  Så snygg! Heja dig! Heja att äta choklad när känslan infinner sig. Tänk vad mycket tid vi skulle spara om vi bara var nöjda med våra utseenden, som vi är, som våra kroppar vill vara. Baddräkten din är jättefin den också, gillar retrovibben med hela stylingen.

 • ewa

  30 maj, 2017 kl. 15:29

  snyggt!!