/ 1 kommentar

Som att åka utomlands

Igår på kvällen anlände vi till stugan. Många undrar om det inte är jobbigt att ha en stuga så långt hemifrån, men jag ÄLSKAR det. Det blir som att åka utomlands då i princip all natur och växtlighet skiljer sig åt. Träden är höga och bulliga. Buskarna är låga och runda. Skogarna är fulla av lövträd och slingriga stammar. Och så vår perfekt operfekta lilla stuga. Min plats på jorden.Elle var väldigt lättad över få byta ut bilbarnstolen mot hängmattan. Emil kom in i semesterlunket direkt och placerade sig med sin medhavda bok i trädgungan.Nytt på gården för i år är att min pappa byggt ett jättefint drivhus av gamla fönster och virke de hade på gården. Precis ett sådant här skulle jag vilja ha hemma hos oss. I vår lada har vi allt som behövs för att bygga ett liknande.Här inne odlas tomater, potatis och lite allt möjligt. För bara två veckor sedan var plantorna pyttesmå, men det fuktiga och varma klimatet gör att de växer i rekordfart.

Idag ser jag en dag i hängmattan framför mig. Om ni vill hänga med mig lite extra på vår sommarö: in följ mig på Instagram. Där uppdaterar jag mina storys med guldkornen från min vardag!

En kommentar

  • Anonym

    15 juli, 2019 kl. 21:40

    Hej Stina! Vill du skriva något om hur ni gjort för att hitta vänner i byn?