/ 2 kommentarer

Snart lyfter vi!!

img_6529Jag kan inte fatta att dagen jag längtat efter i fyra månader är alldeles runt hörnet nu. På tisdag flyger jag och Ida ner till Stockholm för att dagen efter sätta oss på ett flyg som tar oss ner till Kap Verde… SÅ SJUKT! Jag reser utomlands väldigt sällan och är därför mer peppad än vad jag tror att ni förstår. Det kniper lite i hjärtat när jag tänker på att åka ifrån Elle i en hel vecka då vi aldrig varit ifrån varandra så pass länge, men jag vet att hon kommer ha det minst lika bra utan mig med sin pappa. Jag behöver verkligen det här och ska försöka att tänka lite på mig själv under denna veckan.

Jag är ganska lugn inför själva resan och är trygg med att allt kommer falla på plats med det praktiska. Däremot kan jag känna en viss oro inför möjligheten att bli matförgiftad. Jag äter ju inte kött vilket drar ner risken oerhört, men det är ju en helt annan bakterieflora där nere. Ni vet  ju att jag behöver hjälp på sjukhus om jag skulle drabbas och det är såklart en läskig tanke även om jag är övertygad om att de har bra läkarvård dit vi ska. Jag har dock valt att inte låta min oro bli allt för stor. Jag har kollat upp närmaste sjukhus och pratat med resebyrån om hur jag går tillväga om olyckan skulle vara framme och jag är därför förberedd på det värsta. Resorb och ett litet apotekkit är också nedpackat.

Idag är en riktig fixardag. Jag tvättar, skriver packningslistor och har tät kontakt med Ida via sms. Imorgon ska jag hämta ut mitt pass (lite väl tajt inpå kanske… haha), jag ska förbi apoteket en sväng för det sista och växla pengar. Men det bästa är att jag ska till min favoritfrisör Elin och få håret fräscht inför resan så härligt!

Nu börjar vi med andra ord räkna ner på allvar… SÅ PEPPAD!!

2 kommentarer

  • Ellen Lindberg

    14 januari, 2018 kl. 22:02

    åh!! ha det fantastiskt <3

  • Maria H

    15 januari, 2018 kl. 11:17

    Önskar er en härlig resa med mycket glädje och vila och dessutom fri från sjukdom!