/ 1 kommentar

Skymning på Boa Vista

665A1602-2Igår kväll gick jag och Ida ut för att fota lite i skymningen. Det är så vackra miljöer här vilket gör de enkelt att ta vackra bilder. 665A1713-2 kopiaHavet ligger bara 100 meter från vårt rum. På dagen är det turkost och tropiskt, på natten är det mörkt och respektingivande. Att höra de stora vågorna slå mot stranden får en definitivt att känna sig liten på jorden.665A1613-2Denna kjolen köpte jag förra sommaren inför ett bröllop som jag tyvärr blev för sjuk för för att gå på. Men jag älskar den. Den både känns och ser ut som att den är köpt i en lyxig vintagebutik trots att den är inköpt på H&M.

Idag ska vi göra något sjukt häftigt. Ett litet äventyr skulle en kunna säga. Håll utkik på min Instagram för uppdatering under dagen ♥

En kommentar

  • Ellen Lindberg

    20 januari, 2018 kl. 14:30

    så himla fin du är! låter som att ni har det toppen på resan dessutom, njutigt!