/ 4 kommentarer

Skira lockar och brodyr

kolmk-3Alltså hösten… I love you. Det är min absoluta favoritårstid då det bara sprakar av färger och luften är så krispig. Trots detta hade jag en ganska somrig outfit på mig i söndags. Jag höstade till den lite med mina favoritboots som jag köpte förra året.
kolnk-3Vi bor ganska ensligt till i en skogsdunge vilket är otroligt skönt när jag ska fota mig själv då jag kan vara säker på att inte ha publik samt att det går att hitta sådana vackra miljöer. Grannarna är några hundra meter bort så med andra ord är det inte SÅ ensligt, men alldeles lagom för en introvert som mig!klonj-3Nytt för hösten är dessa jeans. Jag tycker väldigt mycket om dem. De sitter som ett schmäck och har ett fint broderi på låret. Jag köper i princip bara märkesjeans då de sitter bäst, är mest miljövänliga och har utan tvekan bäst kvalité. Ibland köper jag dock billiga jeans om rör sig om en speciell trend, t.ex. brodyrtrenden. Det finns nämligen inte så stort utbud av det bland jeansjättarna. Dessa kommer i alla fall från H&M!

Idag är det sista gången ni ser dessa skira lockarna på ett tag, idag ska jag nämligen till frisören och göra en riktigt rolig förändring… stay tuned :)

4 kommentarer

 • Johanna

  26 september, 2017 kl. 10:36

  Så snyggt!!!

 • Caroline

  26 september, 2017 kl. 15:08

  Vad fint!! Och så fint med miljön runt om, jättevackert! Jag undrar varifrån blusen är? Så otroligt fin!

  • Stina Hägglund

   26 september, 2017 kl. 19:57

   Tack snälla Caroline :) Blusen köpte jag i våras på Weekday :)