/ 15 kommentarer

Sjukstuga och önskeinlägg

Sjukstuga vare här! I slutet på januari hade Elle magsjuka men vi andra klarade oss, och förutom det har vi fått vara relativt friska i år med undantag för lite snorande här och där. Idag är i alla fall både jag och Elle däckade med halsont och feber. Det är väl alltid sådär lyckat när en är sjuk samtidigt som ens barn, men det har gått helt ok. Tack och lov för netflix och svtplay säger jag bara.

Nu har Emil i alla fall kommit hem från jobbet så mamman kan slappna av lite och vila utan att bli avbruten av en femårings gulliga små behov. Han står dessutom och lagar tacos till oss just nu vilket blir dagens höjdpunkt för mig.

Hörni, i höstas fick ni komma med en massa förslag på önskerubriker som ledde till en liten önskerubriks-serie. Jag är sugen på en sådan grej igen. Skriv en önskerubrik så får jag forma inlägg utifrån det. Jag tänker att jag samlar ihop de fem bästa och putsar ut inläggen lite här och där under den närmaste tiden. Vad tror ni om det? En önskerubrik skulle kunna vara ”Mitt jobbigaste minne”,  ”Det bästa med Emil” eller kanske ”Att adoptera..”. Bomba mig nu med förslag! Det hade varit så roligt att få se var ni vill läsa om härnäst!

Kram till er alla! <3

15 kommentarer

 • Erika

  2 mars, 2017 kl. 17:02

  Önskeinlägg; ”Ny i liten by”

 • Ewa

  2 mars, 2017 kl. 17:10

  ”Vårt nya hus”

  ÅH så nyfiken jag är på detta huus som ni köpt!!! ???

 • Rebecka N

  2 mars, 2017 kl. 18:21

  ”Därför tror jag på Gud” eller ”Vad min tro betyder för mig” eller ”Detta är det pinsammaste jag gjort” :)

 • Sara L

  2 mars, 2017 kl. 18:47

  ”Om tio år önskar jag att mitt liv ser ut så här” eller ”Mitt bästa barndomsminne” eller ”Så här träffades jag & Emil”.

 • Saga

  2 mars, 2017 kl. 19:02

  Hur jag sminkar mig vore intressant! Du verkar vara så duktig på det här med smink. Det pinsammaste som hänt mig skulle också vara roligt <3

 • Karin

  2 mars, 2017 kl. 20:13

  Jag skulle vilja läsa dina ”tankar om heteronormen”.

 • Jennifer

  2 mars, 2017 kl. 20:35

  Skulle vilja se ett inlägg med alla olika frisyrer och hårfärger som du har haft! Tycker alltid så mycket om ditt hår! ?

 • AK

  2 mars, 2017 kl. 21:05

  Mer Elle och mer om kaninerna och gärna om nya huset!! Hur du tänker om crohns och kost vill jag också gärna läsa. Så himla fin blogg och fin familj ni är :)


 • Fy så så jobbigt med sjukstuga :(

 • Mimmi

  2 mars, 2017 kl. 22:58

  Ett plagg – fem olika outfits ?

 • Lisa

  3 mars, 2017 kl. 08:51

  Jag vill också läsa om Ny i liten by som någon föreslog! Sedan har jag också några hiskeligt personliga förslag som jag förstår om du inte vill göra:
  Har du någon gång tvivlat på din tro?
  Att växa upp i kyrkan, bra och dåligt
  Dina föräldrar verkar toppen, men finns det någon grej som du vill göra annorlunda med ditt barn, än de gjorde med dig?
  Gud och Elle

 • Olivia

  3 mars, 2017 kl. 10:37

  Hur man får nya vänner. Hur gör man för att få ett så fint gäng med vänner som mi har?

 • Caroline

  4 mars, 2017 kl. 09:46

  Hej Stina! Så fin blogg, och vad fint håret och outfiten häromdagen var, du kan verkligen bära upp allt! Jo jag har ett önskeinlägg, ”Hur jag får livet gå ihop med min smärta”. Jag har följt bloggen länge och vet att du har det jobbigt i perioder med din sjukdom, och att du också skrivit om det, tex att du inte alltid pratar om det. Du har inspirerat mig så mycket, har genom sista åren gått igenom jobbiga saker med hälsan också(andra saker) och jag tycker det är så svårt att balansera smärtan med det dagliga livet. Jag vill lyssna på min kropp och ta hand om den, men samtidigt så svårt när allt omkring fortsätter som vanligt. Det finns nog inget enkelt svar men skulle ändå gärna läsa om hur du gör för att ta dig igenom studier/jobb, vänner, släktträffar, städning mm. Hur tankarna går inom dig inför något du vill/ska göra men du har ont?
  Kram, Caroline

 • B

  10 mars, 2017 kl. 21:21

  20 sår (dåliga händelser) och 20 plåster (bra händelser)

 • Ellen

  12 mars, 2017 kl. 00:38

  ”Om jag hade 50 miljoner skulle jag…”
  ”Min största dröm”
  ”Ett oväntat inlägg”