/ 3 kommentarer

Senaste tiden i bilder

Den 6e juni knäppte Clara ett somrigt kort på mig när hon serverade jordgubbstårta nationaldagen till ära.Jag älskar Elles stil. Denna jacka hittade hon förtjust på myrorna och byxdressen på H&M. Sandalerna är från kavat och har hängt med sedan förra sommaren. Hon vill inte ha något annat på fötterna.Kvällsdoppen blir av nästan varje kväll oavsett väder. Det ska ju kännas att det är sommarlov!Min vän Sara Sjögren skickade mig hennes senaste barnbok Lilla hemlisboken som handlar om att våga berätta tunga hemligheter för en vuxen. En väldigt viktig bok i barnbokshyllan. Här kan du läsa om när jag skrev om hennes förra bok. Vår vindsbio fortsätter att göra succé. Det är otroligt mysigt att ligga under takbjälkarna och titta upp mot taknocken. Speciellt när det regnar. Självklart har vi haft matlag. I tisdags bjöd Albin oss på fantastisk libanesisk mat. Så gott!När vi gick hem den kvällen såg jag en väldigt gullig gård från Albin och Ulrikas tomt. Sedan kom jag på att det var vår gård som jag stod och beundrade på avstånd. Mitt älskade hemma. En sen onsdagskväll fick vi spontanbesök av min kollega Johan, som är pastor i kyrkan där jag jobbar halvtid, och hans fru Stina. Det bjöds på många skratt och marsipantårta. Emil och Elle har just läst ut första Harry Potterboken och Elle är helt såld. Ibland skrattar de högt när de läser och ibland är det så spännande att hon knappt vågar titta på bilderna.Igår kom min älskade syster Elina hit och sov över. Det är något visst med att få hem familjemedlemmar som bara vill vara här för att vara. Jag älskar att få bjuda på extra god mat, pyssla om dem och tanka lite familjekärlek för en stund. För Elle är det oerhört värdefullt att få tid. Tid att bli sedd och få berätta om Harry Potter och visa hur långt hennes framtand har växt sedan sist. Att få bli sedd av sin moster lite extra är vardagslyx på hög nivå.

3 kommentarer


 • Stina och Johan ? dom är härliga att diskutera med. Många fina bilder.

 • Hannas krypin

  16 juni, 2019 kl. 10:56

  Har inte kikat in på ett tag och nu ser jag att du bloggat massor. Lite att läsa ikapp med andra ord. Härliga bilder du bjuder på!

 • ellenlundis

  24 juni, 2019 kl. 05:33

  Vas mysigt ni har haft det ?