/ 0 kommentarer

Paviljongdrömmar

Inlägget är i samarbete med trademax.se

Vi kommer inte göra något speciellt åt vår trädgård i sommar. Vi har så mycket att fokusera på inuti själva huset som känns viktigare, men då är det fint att ha något som enkelt går att ställa upp och flytta runt lite på tomten som ger skydd för solen när vi vill sitta ute och äta. Förra året hade vi en paviljong som funkade bra, men vi var tyvärr för sena med att ta in den i höstas och då den inte var av så bra kvalité gav den vika för snön som kom tidigt iår.
pergolux-paviljong-4x3-46801Nu funderar vi på en sådan här variant istället. Den känns nätt och taket går lätt att dra undan. En paviljong från trademax är av bättre kvalité än den vi köpte och de har dessutom kampanjpriser på flera olika varianter just nu. De har en annan superfin paviljong i trä som en kan låta växter slingra sig upp för.

Vi får se vad vi hittar på, men vi laddar i alla fall för en sommar med bra väder och med många grillningar ute i trädgården. Bättre att ta ut glädjen i förskott tycker vi. Då hinner en med så mycket glädje längs vägen :)

Inlägget är i samarbete med trademax.se

0 kommentarer