/ 7 kommentarer

Nytt hår!

I samarbete med Attityd Exclusives och Hairtalk Extensions

IMG_9053.JPGKolla in mitt 70-talssvall! Med kopprig botten som går över till rosa längder, love it! Idag kan jag verkligen säga att jag har fått nytt hår på riktigt. Bästa Elin på Attityd Exclusives här i Umeå färgade nämligen in ett hairband från hairtalk på mig. Det är så vansinnigt enkelt och resultatet ser väldigt naturligt ut!IMG_907.JPGKolla bara här hur enkelt. Upp med håret på huvudets krona i en tofs, sedan trär du bara över hartalks hairband. Det är ett fairtrademärkt löshår som är fäst i en tunn fiskelineliknande tråd som inte syns i håret. När det är satt på rätt position sitter det riktigt bra dessutom. Jag har gått omkring med detta hela dagen utan att det rört sig det minsta!IMG_903.JPGFöre och efter. Ser ni hur fint det smälter in? Jag har provat att sätta på det på egen hand och det var väldigt enkelt. Det viktigaste var att borsta in överhåret i mitt hairband så att det smälte in fint tillsammans.IMG_909.JPGJag är riktigt nöjd. Det passar mig perfekt nu också när jag är sjukskriven och inte riktigt har kraften att vårda ett fasttejpat löshår som behöver underhållas för att behållas så fint som möjligt. Detta håret kan jag bara ”hänga på” när jag vill känna mig extra fin. Love it!

 

I samarbete med Attityd Exclusives och Hairtalk Extensions.

7 kommentarer

 • Ida

  23 maj, 2017 kl. 21:10

  Superfint! 😃 Vad kostar ett hair band?

  • Stina Hägglund

   23 maj, 2017 kl. 22:44

   Tack snälla! Det beror lite på hur långt du ska ha, om det ska färgas in osv. Hör med din lokala återförsäljare. Bor du i Umeå så är det Attityd Exclusives. Annars kan du leta upp din på http://hairtalk.se

 • Ellen Lindberg

  23 maj, 2017 kl. 21:18

  åh, det här gillade jag verkligen! så himla fin nyans.

  • Stina Hägglund

   23 maj, 2017 kl. 21:51

   Tack, visst är den?! Elin hon kan hon ❤

 • ellenlundis

  23 maj, 2017 kl. 21:43

  Jag tycker att din nya hårfärg passar dej väldigt bra :)

 • malin

  24 maj, 2017 kl. 08:43

  super snyggt! så kul med ett sånt hairband att bara kunna piffa till sig lite extra när en är sugen!