/ 2 kommentarer

Nytt hår!

I samarbete med Attityd Exclusives.

Men HEJ! Nu var det alldeles för länge sedan. Jag tänker inte bli mer långrandig än så utan avslutar denna lilla bloggpaus här och nu med bilder på mitt nya hår!image3Jag tänker på många olika saker när jag ser mitt hår. Bubbelgum, sorbet, sockervadd… bara härliga grejer med andra ord. Jag är SÅ nöjd! Det är så oerhört roligt att sätta sig i stolen på Attityd Exclusives och helt överlämna mitt hår i Elins händer. Hon förstår mig precis och vet vad jag gillar. Varje gång hittar hon på något nytt och spännande!image2Det känns riktigt härligt att ha fått en ljusare färg nu när det är vår. Eller ja, det BORDE vara vår i alla fall. Håret är i en aprikos/rosa nyans och det är något helt nytt för mig vilket känns superroligt! Den mörkare botten gör dessutom färgen mer levande. Jag ska tillbaka igen om inte allt för länge och fixa barret igen med en liten twist, någon som kan gissa vad?

Jag har många inlägg inplanerade nu åt er. En liten sammanfattning av vår lilla semester till Blekinge skärgård, outfitinlägg, era önskerubriker som jag valde för några veckor sedan, lite loppisfynd och en rolig tävling åt er! Mycket roligt väntar med andra ord. Stay tuned :)

 

I samarbete med Attityd Exclusives.

2 kommentarer

  • Ellen

    28 april, 2017 kl. 21:57

    åh, fy sjutton så fint detta var! älskar att det är mörkare i botten.

  • ellenlundis

    1 maj, 2017 kl. 20:51

    Så fint de blev! :)