/ 6 kommentarer

Nymålade sängbord

I måndags och tisdags var jag ledig och var så glad över att få vakna med lite extra energi. När det väl händer blir jag så glad och går lätt lite craycray med projekt. Jag städade hela huset, tvättade tre tvättar samtidigt som jag var med Elle. PLUS att jag kände att det bara var att carpe diema och måla sängborden som jag velat göra så länge.DSCF2384Dessa sängbord fick vi av min fina vän Angelica och hennes sambo Joakim i höstas. De är som ni ser omaka och min plan har självklart alltid varit att måla dem så att de hör ihop. Först tänkte jag måla dem vita men det kändes alltid lite tråkigt.DSCF2398Så de fick bli ljusblåa istället. Riktigt ljusblåa så att man bara kan ana den blåa tonen i dem. Det blev såå bra och jag är väldigt glad att jag hade lite extra energi de två dagarna så att jag fick detta gjort. Vi har tittat ut två sänglampor som ska stå på borden så småning om, tror det kommer bli riktigt bra när vi väl får råd att köpa dem.

Nu är tyvärr energin som bortblåst efter snart fyra dagars jobb, men jag är ledig söndag och måndag tillsammans med Elle och då får jag vila upp mig igen. Det är inte heller allt för lång tid kvar tills vi åker till stugan och som vi längtar!!

6 kommentarer

 • fredrikapavinden

  7 augusti, 2015 kl. 21:19

  Tycker borden blev superfina i den färgen du valde! Det blir så lätt att en alltid väljer vitt för att det passar med allt. Men jag tycker oftast att det blir finare om det får nån ljus färg som går i samma ton som nånting annat i rummet. Superfint!

 • Karin

  8 augusti, 2015 kl. 09:13

  Blev jättesnyggt! Håller helt med fredrikapåvinden om att färg oftast är ett roligare alternativ. Och tapeten! Finaste jag sett!

 • natalie

  11 augusti, 2015 kl. 18:56

  Wow så fint!

 • ellenlundis

  12 augusti, 2015 kl. 20:06

  Blev jätte fint ju! :D

 • Hanna

  15 augusti, 2015 kl. 21:09

  Vad snyggt det blev!

 • ankan67

  21 augusti, 2015 kl. 14:14

  Så fint det blev. Och vad härligt att du fick den energin. Ha en fin fredag. kram Annika