/ 6 kommentarer

Ny krönika i IKON1931

Ni kanske minns i februari då jag var höggravid och var med i en ”debatt” om att gifta sig ungt eller inte i en kristen ungdomstidning som heter Ikon1931 (den kan ni läsa om HÄR). Jag fick för en månad sedan frågan om jag ville skriva en krönika om min omtumlande höst, och självklart ville jag det. Om jag kan hjälpa någon annan genom att vara öppen med min berättelse så är jag inte sen på att haka på :)

För er som läser min blogg är detta inget nytt då det är en kortare sammanfattning av DETTA inlägget men kanske kan vara kul att läsa ändå?! :)

Här kan ni läsa min nya krönika för IKON1931

6 kommentarer

 • Linnea - Makeup for Dummies

  20 december, 2012 kl. 14:01

  Så himla bra skrivet!
  Jag fik gåshud om och om igen. På huvudet, i nacken, på armarna och benen!

  • StinaStil

   22 december, 2012 kl. 00:14

   Tack snälla Linnea, det värmer! :)

 • Frida

  20 december, 2012 kl. 16:54

  Stina, du skriver så fint och det berör mig verkligen! Det borde vara obligatoriskt att ta del av en berättelse som din när man arbetar inom sjukvården! Jag beundrar din otroliga styrka och hört att du är en riktig kämpe via dina två fina systrar! Ser fram emot att läsa fortsättningen! Många kramar och lycka till med rehabiliteringen! / ”basistens fru i Verkligheten”

  • StinaStil

   22 december, 2012 kl. 00:13

   Frida, tack för din kommentar och vad roligt att du hittat hit till min blogg :) det är så roligt att jag vet vem du är när du skriver ”basistens fru” haha, speciellt när jag inte känner basisten heller ;) Mina systrar har nämnt dig då och då, så jag har lite koll :)
   Tack för din fina uppmuntran!

 • Zarrolina

  21 december, 2012 kl. 20:07

  Ikon1931 är en otroligt intressant tidning! Med många intressanta artiklar. Men din krönika var något utöver det ”vanliga”. Du verkar ha haft och har ett tufft liv och det är så bra att du skriver om det. Det är inte många som vågar kliva ut och berätta så öppet om sitt liv. Jag är säker på att du har påverkat många med din öppenhet. Första gången hittade jag dig i Ikon och jag kommer fortsätta att läsa din blogg framöver. Tack för att du är så öppen!

  • StinaStil

   22 december, 2012 kl. 00:11

   Fina Carolina!
   Tack snälla för din värmande kommentar. Det glädjer mig att min krönika berörde dig. Och jag blir så glad för att du tog dig tid att uppmuntra mig. Tack!