/ 12 kommentarer

Ny artikel i tidningen Dagen!

hoj2 IMG_4116IMG_4220Foto: Ingela Johannesson

Idag kan ni hitta mig i en jättefin artkel skriven och fotad av Ingela Johannesson för tidningen Dagen. Nu har några av er läst om min historia ett antal gånger i olika tidningar men alla har varit olika skrivna och denna var så fantastiskt fin att jag själv blev rörd av att läsa om min egna berättelse. Hoppas ni ska gilla den lika mycket som jag!

HÄR KOMMER EN FETLÄNK TILL ARTIKELN!

12 kommentarer

 • Idis

  13 juni, 2014 kl. 14:35

  Vackra, underbara, älskade!!! ❤️❤️❤️

 • Johanna

  13 juni, 2014 kl. 17:24

  Å så fint! Var tvungen att fälla en liten tår. Gud är god!

 • Alice F L

  13 juni, 2014 kl. 18:09

  Otroligt vilken historia. Vad obeskrivligt stark och modig du har varit, en sann inspiration och en bekräftelse på att det goda faktiskt kan segra :) Fantastiskt vackert!

  Och så log jag när jag läste det här stycket: ”Jag brukar säga att Gud sände Emil till mig när jag behövde honom som mest. Hade han inte kommit då vet jag inte var jag hade varit i dag.” För precis så känner jag! Precis så var det för mig också. Träffade min prins när jag var på botten, och tycker det kan vara ett väldigt fint och speciellt sätt att träffas.

  ❤️

 • Johanna

  14 juni, 2014 kl. 12:00

  Super fin artikel och underbara bilder. Tack för att du delar din historia!

 • Ellu-Kana

  14 juni, 2014 kl. 17:48

  Oh, jätte söt♥

 • Elin

  16 juni, 2014 kl. 22:36

  Wow

 • Hanna

  18 juni, 2014 kl. 17:55

  Vilken resa du gjort. Hittade hit via Underbara Clara och jag kommer fortsätta titta in. Vilken kämpe du är!

  • Stina Hägglund

   18 juni, 2014 kl. 18:21

   Det gör mig glad att höra! Välkommen hit :)

 • Sara

  18 juni, 2014 kl. 18:02

  Du är ju otroligt vacker, och vilket charmigt barn! :D

 • Johanna

  19 juni, 2014 kl. 16:59

  Så fin blogg, glad att jag har hittat hit! Har själv fått diagnosen ulcerös kolit än så länge bara i ändtarmen. Känns skönt att se att man kan leva ett grymt liv även om jag blir sjukare än vad jag är nu. Tack för pepp och livsglädje! Är själv sjuksköterska och jobbar som chef på karolinska så om du vill tillbaka till Stockholm och jobba med mag och tarm när du blir sjukskötersk just let me know! ;)

  • Stina Hägglund

   19 juni, 2014 kl. 18:06

   Tack snälla Johanna för din fina kommentar. Jag håller alla tummar för dig att du ska få känna dig frisk och att din sjukdom ska hålla sig lugn. Det är ju trots allt vanligast att de går att hålla i schack så jag tror att det kommer gå fint för dig! Men skulle det värsta hända dig så ska du veta att det värsta hände mig och jag är lycklig och känner mig frisk idag!
   Åh vilket spännande jobb! Om min lilla familj har vägarna förbi Stockholm igen så kan du vänta dig ett samtal från mig ;) KRAM