/ 5 kommentarer

Några hemligheter…

 1. IMG_8103-2Vi har fortfarande julsaker framme. Inte allt men några advetsstakar och lite ljusslingor. Problemet är att när jag packar ner vill jag göra det ordentligt så att det är lätt inför nästa jul att julpynta. Men då blir det helt plötsligt ett stort projekt som jag bävar inför och därför blir det inte gjort. Emil var på väg att slänga allt lite huller om buller i kartonger för några veckor sedan men jag stoppade honom och sa att jag ville göra ordentligt…
 2. Jag skämstittar på Dr Phil på YouTube. Det finns typ ingen psykolog som jag tycker är mer osympatisk eller en större översittare än honom, men jag kan inte låta bli. Det blir typ som en dokusåpa för mig. Vissa kollar på Paradise Hotell och förfaras och jag kollar på Dr Phil och förfaras!
 3. Ett visst TV-program har bokat in mig lite senare i vår… Jag avvaktar lite med att säga vilket då det är en bit bort, men åh vad roligt det ska bli!
 4. Jag äger 20 jackor. Och detta är efter att jag hårdrensat när vi skulle flytta. Jag är så svag för jackor och det tillkommer nya hela tiden. Mitt senaste tillskott är en to-die-for-jacket från mitt favoritmärke Levis. Till mitt försvar var den nedsatt med 70 % och jag hade kunnat köpa den för ordinarie då den är så himla snygg!
 5. I veckan ska jag fotograferas för ett stort reportage i en lokaltidning. Intervjun ägde rum för någon vecka sedan och det släpps i februari.
 6. Det känns som att jag låtsasjobbar. Jag är så ovan vid livet som egenföretagare och då allt känns roligt kan jag inte låta bli att känna att jag låtsasjobbar. Trots att det jag gör genererar pengar. Min första dag på kontoret gick jag in i de för mig nya och otroligt vackra lokalerna och kokade mig en kopp te. Jag satte mig ner vid skrivbordet och tittade på min nya kollega och frågade försiktigt om hon också kände att hon låtsasjobbade. Som tur var kände hon igen sig och vi fnissade gott åt det.

 

5 kommentarer

Kommentera

 • Annica Magnusson

  11 februari, 2018 kl. 14:27

  Låtsasjobba.. Härligt att få känna så med! :D Jobba med något man brinner för och som också ger en inkomst. Jag har i planeringen att starta företag jag med.

 • ellenlundis

  12 februari, 2018 kl. 00:27

  Hihi! Jag ledsnat fort på julsaker o sånt. Redan början av januari så åker allt ut. Snart tar man fram påsken. Det är min favorit högtid. 🐣

  Dr. Phil är så bra. Minns du när han rakade mustaschen? Va konstigt de kändes då. Han passar ju sin mustasch, eftersom han inte har så mkt hår på huvudet 👴

  • Stina Hägglund

   14 februari, 2018 kl. 10:57

   Det värsta är att jag också blir less på julsaker direkt efter nyår, i år har vi bara inte orkat ta tag i det ordentligt. Men nu MÅSTE det bort, haha ;)

 • Ellen Lindberg

  12 februari, 2018 kl. 09:58

  haha, ändå så härligt att få känna att en låtsasjobbar lite!