/ 3 kommentarer

Mitt nya växthus

IMG_9548.JPGJag har länge letat efter ett fint litet växthus. Det finns ett jättefint på Ikea, men det är lite för stort för mina ändamål och att hitta ett lagom stort för fönsterbrädan har verkligen varit supersvårt. Därför blev jag jätteglad när min syster hittade detta åt mig inne på Panduro.IMG_9547.JPGMånga kanske skulle måla om det, men jag älskar det obehandlade träet. Kommer bli väldigt fint i vårt nya kök. Här bor mina senaste sticklingar som hunnit bli stora. En mårbackapelargon från mamma, elefantöra från Ida och palettblad från mig själv. Tänk vad bra jag mår av mina små växter runt om i huset, det kunde jag aldrig tro!

Förresten, TACK TACK TACK för er magiska respons på mitt förra inlägg. Det värmer ända in i hjärteroten! Ni är min bästa hejarklack <3

3 kommentarer

 • Ellen Lindberg

  26 maj, 2017 kl. 13:26

  så fint växthus! i perfekt storlek dessutom. kram!

 • Frida L

  26 maj, 2017 kl. 13:26

  Så fint! När tog du pelargonsticklingen? Har också en sådan stickling som jag haft ca en månad, den är dock betydligt mindre än din.. :) men jag väntar med spänning och den växer och blir större iaf.

  Förresten tror jag att länken blivit fel, du kan ju kolla det.

  Mvh Frida L

 • Caroline

  27 maj, 2017 kl. 08:47

  Åh vilket bra tips! IKEAs har också varit för stort för våra fönster, nu vet jag var det finns mindre =) Och vad snygg baddräkten är också! Hoppas du mår bättre! Kram, Caroline