/ 1 kommentar

Mina mest omtyckta Instagrambilder 2018

9. Med 536 likes:536Här var ni så glada för min skull. Jag var och firade med min lilla familj på resturang för att jag hade klarat Fysiologi- och anatomitentan som är en väldigt stor tenta på sjuksköterskelinjen. Jag hade gång på gång blivit avbruten i mina studier av min sjukdom och därför hade denna tentan skjutits framför mig och i mitt huvud växt till något oöverkomligt. Nu hade jag pluggat in hela kursen intensivt under enbart en vecka och  mot alla odds klarade jag den!

8. Med 536 likes:5362Det här var ett litet filmklipp som jag delade med er samma dag som jag klarat körkortet. Ni verkade lika glada över det som jag!

7. Med 536 likes:5361Här delade jag med mig av en onödig och allmänt korkad kommentar som lämnats på en bild där jag visar min stomipåse. Ni var inte så förtjusta i hennes kommentar, men däremot var ni desto mer förtjusta i mitt svar :)

6. Med 540 likes:
540Min rofyllda och fina vy som möter mig när jag vaknar på morgonen. Jag älskar att bo i en skogsdunge och vara omringad av natur. När snön ligger tungt på träden blir det extra vackert att vakna. Det tyckte ni också :)

5. Med 549 likes:549När jag flashar påsen får jag alltid en massa hejarrop från er. Det är ganska roligt när jag tänker efter då anledningen till att jag visar påsen är för att visa på olikhet då sådana kroppar inte får så mycket uppmärksamhet i media. Men där verkar ni ha gått steget före då ni ger min kropp mycket mer uppmärksamhet när påsen syns än när den inte gör det.

4. Med 558 likes:558Familjebilder gillar ni alltid, särskilt i juletider verkar det som :)

3. Med 560 likes:560Den här bilden blev väldigt talande för mina sociala medier 2017. Ni var väldigt peppande och verkade uppskatta bilden. Det gjorde även VK som gjorde ett reportage med mig och dessa bilder i somras. Denna bilden resulterade även i en polisanmälan då en man fick feeling och sexuellt ofredade mig efter att ha läst reportaget om mig i VK. Knäppgökar till män finns det gott om tyvärr.

2. Med 639 likes:639Denna bilden gillade ni mer för textens skull än själva bilden. Jag var dödssjuk på denna bilden och delade med mig av mina känslor från den tiden;

”Med min nyfödda bebis vilande på mig. Den enda tyngd över bröstet som inte kvävde mig. En blick som säger mer än tusen ord samtidigt som den inte säger någonting. Blank. Matt. Jag kämpade för mitt liv som nybliven mamma. Ungefär här började jag spela in små korta filmer av mig själv till Elle då jag visste att jag skulle gå bort. Precis som elefanterna som vandrar iväg när det är dags att dö. De vet om det. Jag visste om det. En oerhört mörk och sorglig tid som jag bar ensam inom mig i rädsla för vad den skulle göra med andra. En bild på en alldeles ny liten person och på någon som håller på att gå förlorad. Efter 20 års kamp. Mitt liv ger mig ibland påminnelser lika våldsamma som käftsmällar. Tidigare idag kom jag över denna bilden. Käken ömmar fortfarande efter slaget. Men jag lever. Tack gode Gud för att jag lever!”

1. Med 839 likes:839

Den överlägset mest gillade bilden var denna när jag fått hem mitt körkort. Många av er var på riktgt själaglada för min skull. Så otroligt fint att se!

Den röda tråden på min Instagram är att det som ni uppskattar mest handlar väldigt lite om kvalité och desto mer om känslan jag förmedlar med kombinationen av bild och text. Det är väldigt roligt tycker jag. Trots att jag älskar att ta fina bilder så handlar alla mina sociala medier främst om att ta er med i min känsla. Ta er med på min resa och ge er små små bitar av mina känslor som gjort mig till den jag är idag. Tack för att ni vill känna med mig <3

En kommentar

Kommentera

  • Olivia

    8 januari, 2018 kl. 21:26

    Tänk om man kunde vara lika snygg på sitt körkort som du! Vilken pingla!! 😍