/ 4 kommentarer

Min sminkhörna

Jag har fått lite ordning och reda i min lilla klädkammare. På ena sidan har jag alla mina kläder, och på den andra har jag mitt sminkbord. Ni har varit lite nyfikna på hur det ser och nu har jag fått tummen ur att fota och visa er :)DSCF1608De här lamporna är från Ikea och heter ”musik”. Köper man de rekommenderade ljuskällorna till blir det SÅ bra ljus. Jag satte upp dessa lampor för några veckor sedan och Emil är så glad över det då han slipper en massa smink på fönsterbrädorna i huset där jag höll till innan. Med detta ljus behöver mitt smink inte lämna detta rummet. Ovanför spegeln hänger mina olika hattar och kepsar :)DSCF1586_edited-1På sminkbordet har jag lite akrylförvaring och jag har valt att hålla det ganska cleant. Lådan till vänster är från märket ”muji” och är köpt på Åhléns och den bredvid till läppstiften är från Ebay.DSCF1584I lådan från muji har jag mina parfymer och klockor då jag tycker att det är fint att ha framme och titta på. Det slog mig nu att tre av dessa klockor har jag fått av Emil vid olika tillfällen, han har bra smak!DSCF1569Mitt sminkbord kommer ifrån Ikea och är ifrån malm-serien. Här förvarar jag allt mitt smink i akryllådor som också är ifrån Ikea. Det gör det hela lättorganiserat och jag blir alltid så glad när öppnar denna lådan.DSCF1571Smink är ett stort intresse och jag har samlat under en lång tid. I min go-to-sminkning använder jag  ID-mineralfoundation (nyansen fair), Brow Wiz från Anastasia (nyansen taupe), Loréal Telescopic Mascara, Brozern Sun Kissed från Malin Åkerberg Derma Nord, rouget passion från MakeUp Store och highlightern Mary-Lou Manizer från The Balm.DSCF1598_edited-1Jag har även ett vackert smyckesträd jag fått av mina syskon i födelsedagspresent för några år sedan. På den hänger mina delikata smycken. De större och bitigare smyckena hänger på en smyckesklänning bland mina kläder. På hyllan bredvid spegeln förvarar jag bland annat mina solglasögon.

Det var en liten bildbomb på min sminkhörna i min klädkammare. Hoppas ni gillade det! :)

4 kommentarer

 • Caroline Blomberg

  15 juni, 2015 kl. 17:17

  Så fint du har det!

 • malin

  16 juni, 2015 kl. 08:54

  Åh vad härligt o lyxigt o ha en hel sminkhörna! Smink är även för mig ett stort intresse! Gillar att du har det så cleant o super snyggt med plexiförvaringen!

  • Stina Hägglund

   19 juni, 2015 kl. 22:29

   Tack Malin! Det känns väldigt gött att kunna ha allt på samma ställe. Hoppas du också får dig en sminkhörna någon dag :)