/ 6 kommentarer

Lyssna på oss i en podd!

I vintras flög Bea och Panos hit till oss för att spela in ett avsnitt av Unga Magars sprillans nya podd, Prata Mage-podden. Vi pratar under temat Anhörig och berättar hur det har varit för oss att leva i en relation där den ena är kroniskt sjuk. Jag och Emil pratar om hur vi träffades, vad han tycker har varit jobbigast med min sjukdom, hur allt började, allt kring min operation och mycket mer. Jag hoppas att ni vill lyssna!

Här är en länk till poddavsnittet. Berätta gärna vad ni tyckte efter att ni lyssnat :)

6 kommentarer

 • Isabella

  29 maj, 2017 kl. 21:51

  Har ulcerös kolit och haft det i snart två år och känner mig ofta väldigt ensam i sjukdomen. Tusen tack för tips om podden och för ett så himla klokt och samtidigt peppande avsnitt, det du har du gått igenom är beundransvärt.

  • Stina Hägglund

   1 juni, 2017 kl. 20:45

   Tack snälla Isabella för dina fina ord. Det gör mig så ledsen att höra att du känner dig ensam i din sjukdom. Det är så vanligt att en gör det tyvärr. Jag önskar att podden, min blogg och andra profiler på sociala medier som är öppna med sin sjukdom ska hjälpa dig att känna sig mindre ensam. Allt gott till dig och lycka till med allt ❤

 • Lisa

  30 maj, 2017 kl. 09:50

  Superfint avsnitt! Ni är så kloka och härliga. Kanske grät jag en skvätt här och där, men jag skrattade också!

  • Stina Hägglund

   1 juni, 2017 kl. 20:42

   Åh vad roligt att du gillade poddavsnittet Lisa! Allt gott till dig ❤

 • Tessan

  1 juni, 2017 kl. 00:02

  Vilket fint podavsnitt! Så härliga ni är, modigt och ärligt. Mycket skratt i något som också varit så tufft! Heja er!

  • Stina Hägglund

   1 juni, 2017 kl. 20:41

   Men vad roligt att höra Tessan! Kul att du gillade avsnittet :) KRAM