/ 5 kommentarer

Lusekofta och mörka läppar

343Jag har fått dille på lusekoftor. Jag har flera stycken som jag köpt på second hand. Det är något med färgerna och mönstret som verkligen tilltalar mig. Jag gillar att blanda dem med moderna snitt så som chokers och något häftigt läppstift. Jag gillar den kontrasten.345Denna lusekoftan (lusetröjan?) är min favorit med pampiga hästar broderade på framsidan. Jag fyndade den på myrorna i ett helt felfritt skick för 150:- vilket är ett bra pris då en ny går loss på tusenlappen. Den är stickad av 100% ull och håller därför värmen väldigt bra vilket är ett stort plus där jag bor.342Jeansen är från monki och skorna är Nikesneakers. Vad jag längtar tills jag kan damma av alla mina sneakers och börja använda dem ute utan att bli blöt och kall om anklarna. Våren är så välkommen hit. Typ nu.344Läppstiftet är från mac och nyansen heter Cyber och är kanske inget för den klene. Personligen är jag väldigt förtjust och nu passar det ju dessutom löjligt bra ihop med min nya hårfärg.

5 kommentarer

 • Clara

  6 mars, 2017 kl. 12:01

  Så fint!

 • malin

  7 mars, 2017 kl. 14:09

  så fint med lusekofta! önskar jag kunde ha det med, men tyvärr välsignades jag med världens varmaste blod så jag är alltid varm, jag blir så lycklig om jag råkar frysa någon gång så jag får ha en fin tröja på!

 • lovisa/polichinelle

  7 mars, 2017 kl. 21:01

  åh så himla fin! älskar lusekoftor!

 • Ellen Lindberg

  9 mars, 2017 kl. 20:02

  Du är så himla vacker alltså!