/ 6 kommentarer

Loppis och överraskningar

665a0846Idag är det lördag och jag njuter av att inte behöva tänka på plugg. Jag ska bara umgås med min familj, mina vänner och tanka energi!665a0890Just nu sitter vi i bilen och är på väg till en stor loppis en bit utanför Umeå. Loppisen är i en stor gammal skola med grejer precis överallt!
665a0918Någonting jag verkligen tycker om med min hårfärg är att mina ögon ser extra blå ut. De liksom poppar fram.665a0847Jag längtar tills ikväll då mina tjejer ska rå om mig. Jag vet bara att de kommer hämta upp mig 16-16.30 någon gång. Ska bli sååå härligt!

En liten sammanfattning av några lördagstankar :)

6 kommentarer

 • Ellen

  8 oktober, 2016 kl. 12:16

  Hur skulle du säga att loppisarna är uppe i Umeå-området? Jag är väldigt sällan på loppisar utanför Kalmar Län men är så nyfiken på att ta en landet runt-tur någon gång och bara gå på alla bra loppisar runt om! Hade vart så fint att se vad som finns på hyllorna på andra ställen än Öland och Oskarshamn.

  • Stina Hägglund

   9 oktober, 2016 kl. 23:08

   Det beror lite på vart en går på loppis. Umeå är en väldigt medveten stad när det kommer till design och har dessutom ett starkt återbrukstänk så det kryllar verkligen av loppisnördar här. Detta gör ju att priserna pressas upp ganska rejält för folk vet vad de kan ta betalt. Det kan jag tycka är lite tråkigt. Men så fort du kommer mer inåt landet kan du köra förbi en massa loppisskyltar längs vägen och där kan du verkligen fynda i någons garage. Jag får ta med kameran någon gång då jag går på loppisjakt :) Stor kram till dig <3

 • Fanny S

  8 oktober, 2016 kl. 13:39

  Vilken rolig lördag :) Och ja – ögonen poppar verkligen!!!

  • Stina Hägglund

   9 oktober, 2016 kl. 23:05

   Det blev en väldigt fin lördag :) Och tack så mycket! <3

 • Jenny

  10 oktober, 2016 kl. 23:06

  Den hårfärgen är ju helt fantastisk! Hela du ser ut som en isglass med håret och ögonen och sjalen i håret. Hoppas att du tar det som den komplimang det är menat ;)

  • Stina Hägglund

   13 oktober, 2016 kl. 23:29

   Men taack! Jag tar det verkligen som en komplimang! Vem vill inte se ut som en isglass liksom? :)