/ 3 kommentarer

Kreativ lördag!

Idag har jag haft en stund för mig själv på förmiddagen och gjorde färdigt ett projekt som jag velat göra länge. Nämligen sy nya förhängen till Elles cirkustält.I mina ögon blev det ett helt nytt tält! Innan var det klarblåa förhängen som skar sig med tapeten och den övriga färgskalan i rummet, men nu tycker jag att tältet till och med är fint. Elle och hennes kompisar älskar dessutom att leka här inne!

Det är jag som ”designat” hela Elles rum. Allt ifrån golv, lister, tapeter och inredning och nu när det sakta men säkert börjar bli klart är jag väldigt nöjd. Det är ett färgglatt rum som uppmuntrar till många olika typer av lek!

Nu ska jag bara en matta som känns rätt samt att hon ska få ett nytt skrivbord. Jag älskar verkligen att få fint i vårt alldeles egna hus!

3 kommentarer

 • Sophie

  25 mars, 2018 kl. 21:17

  Hur har du hängt/sytt fast dom? Blev inspirerad å oxå göra så :)

  • Stina Hägglund

   26 mars, 2018 kl. 20:35

   Vad roligt! Jag mätte bara hur breda tygstyckena skulle behöva vara för att tänka det blåa och de små kardborrespännena. Sedan sydde jag dem färdigt de fyra olika delarna och sydde därefter på dem för hand. Jag försökte mig på maskinen men botten- och toppencirklarna är insydda så det var alldeles för krångligt och svårt att få till. Jag sydde bara fast de stora bitarna längst upp så de hänger ner från toppen liksom. De små spännena gick relativt snabbt att sy på för hand! Lycka till! ?

 • ellenlundis

  27 mars, 2018 kl. 15:27

  Härligt! :)