/ 1 kommentar

Kastanjenötter och ljudbok

Direkt efter min föreläsning i lördags satte vi oss i bilen tillsammans med mina föräldrar och påbörjade vår höstresa mot vår stuga i Blekinge skärgård. Igår kom vi fram och det är sannerligen som att komma hem. Vi har bytt ut snö och minusgrader mot blåst och höstluft. Idag tog jag och Elle en promenad till skogen med en korg till alla spännande saker en kan tyckas hitta. 

Efter en stund satte vi oss ner på några mjuka grästuvor. Elle lutade sig mot mig och var tyst en lång stund innan hon sa ”Mamma, så här vill jag ha det jämt!”. Det var så fint och genuint sagt. Inget lekland, inget maffigt kalas, inte en massa kompisar runt omring. Bara hennes egna rätt så trötta mamma och hon på varsin grästuva i skogen. Tysta.

Hem kom vi med trötta ben och en korg full av kastanjenötter. Vi åt lite lunch och sedan gick vi upp och vilade oss tillsammans med Mio min Mio på ljudbok. Jag och min tjej. Det är så fint att få denna vecka tillsammans.

En kommentar

  • Maria H

    31 oktober, 2017 kl. 08:07

    Åh, vad fint <3 hoppas att ni får en härlig vecka tillsammans!