/ 3 kommentarer

Kärleken är hemma!

IMG_6281-2Emil har äntligen kommit hem från New York. Han har haft en magisk vecka men vi har såklart längtat efter honom. Han hade med sig fina presenter till både mig och Elle. En klassisk New York-hoodie som jag har levt i de senaste dagarna och ett par supersnygga Vans. Han känner mig så bra min man. Elle fick ett riktigt fint munspel från Brooklyn och en Vaianadocka. Jag ÄLSKAR presenter. Jag är absolut inte kräsen, utan det handlar mer själva överraskningen i sig.

Annars tänkte jag bara berätta att tävlingen om klockan är avslutad och att vinnaren är kontaktad! Tack alla som ville vara med och tävla. Om ni blev sugen på en klocka från Hexter & Baines så har jag en rabattkod som plåster på såren. Uppge ”stinastil200” i kassan så får ni 200 kr i rabatt på ert köp <3

Hoppas att ni har haft en fin valborg allihopa!

3 kommentarer

 • ellenlundis

  1 maj, 2017 kl. 20:48

  Naw! Mys! :)

 • Ellen

  1 maj, 2017 kl. 21:41

  vans alltså, bästa skorna!

 • Mia

  2 maj, 2017 kl. 14:45

  Oj vad fina vans! Vad heter modellen och är dom små eller stora i storleken? :)