/ 0 kommentarer

Jakter på sommarskatter

Idag var vi på en loppis som ligger på samma ö som vår stuga. Den hör även ihop med ett jättegulligt fik med hembakat fika. Kristinas trägårdscafé heter stället.Det är den bästa sortens loppis som är full till bredden med prylar. Det krävs att du går flera varv för att riktigt kunna få syn på allt vackert som gömmer sig.Jag hittade vintageskor, skolplanscher, gamla trälådor och vackert porslin. Om pengar fanns i överflöd hade allt fått följa med mig hem. Detta är några av de saker som vi tillslut valde ut. Jag älskar ljuskronan som är rostig och ”halv” då den fästs på väggen istället för i taket. Min mamma hittade vackra trälådor som det inte går att få nog utav och min pappa lyckades hitta några vackra bensindunkar i plåt precis innan vi åkte hem.

Jag hade lätt kunnat spendera all min fritid och alla mina pengar på loppisar. Det är verkligen det bästa jag vet! Till nästa sommar ska jag samla ihop till en loppiskassa så att jag riktigt kan gå loss. Det kryllar av loppisar här nere!

0 kommentarer