/ 10 kommentarer

Jag skriver en bok!

Det var många av er som blev lite nyfikna på vad jag gör om dagarna när jag berättade att jag blivit min egen. Det som har hänt är alltså att jag tagit en paus i plugget. Jag har med andra ord inte hoppat av och lagt den drömmen helt åt sidan. Jag behövde bara en paus.

Jag har ju skrivit tidigare här på bloggen att jag vill skriva en bok, och redan i höstas kontaktade ett bokförlag mig som var intresserade av att hjälpa mig med detta. Viljan att skriva fanns redan då, men eftersom att jag pluggade och var lite vilsen överlag fanns inte tiden. Nu när jag är min egen finns både tiden och motivationen och jag försöker att skriva på boken några timmar varje dag. Så himla kul!

Förutom boken går den största delen av min arbetsdag åt till att hålla kontakten med olika företag. Både när det kommer till mina sociala medier men även när det kommer till kunder för mina föreläsningar. Jag går på möten med olika företag men även jag och min agent Charlotte brukar ha möten där vi träffas och spånar på idéer för mitt företagande. Sedan är det lite intervjuer då och då, förberedelser av föreläsningar och en hel drös med mail.

Nu ligger det även ännu mer spännande saker framför när det kommer till mitt nya liv som egenföretagare, men mer om det lite senare :)

Om ni fick drömma helt fritt och starta ditt egna företag, vad skulle ni vilja göra då?

10 kommentarer

Kommentera

 • Connie

  1 februari, 2018 kl. 23:59

  Fick jag drömma helt fritt skulle jag behöva alldeles för många timmar på ett dygn! Jag skulle frilansa som skribent och kreativ kommunikatör, vara en del av skogsnäringen och samtidigt driva ett kafé kombinerat med bokhandel med dagsaktiviteter för barn och föräldralediga, kvällsaktiviteter för ungdomar varvat med kvällsaktiviteter för äldre. Sen skulle jag dessutom vara dagmamma en till två dagar i veckan hemma på min gård som jag inte har ännu. Fullt upp med andra ord! Men det är en himla tur att det är gratis med dagdrömmar när en i själva verket är arbetsnarkoman men varit sjukskriven på 50% i två år och inte riktigt har ork till tvätten ens en gång.

  • Stina Hägglund

   2 februari, 2018 kl. 16:22

   Åh låter som att du har många drömmar! Och du, att vara begränsad i ens drömmar av en kropp som inte mäktar med kan jag verkligen relatera till. Önskar dig allt gott ❤

 • Johanna

  2 februari, 2018 kl. 00:39

  Men så kul! Om jag skulle våga tänka helt utan begränsningar skulle jag kanske vilja syssla med retorik/psykologi på nåt sätt! Typ föreläsa om sånt. Eller nej, jag skulle utbilda mig till sångpedagog och ha privatlektioner och körer. Att få se folk utvecklas och våga ta ett steg fram i självförtroende skulle vara helt underbart!

  • Stina Hägglund

   2 februari, 2018 kl. 16:23

   Men vad spännande Johanna! Vem vet, det kanske kommer bli en sångpedagog av dig en vacker dag. Om det något jag lärt mig de senaste fem åren är det att ingenting är omöjligt ❤

 • Mrs. Weijnblad

  2 februari, 2018 kl. 14:32

  Men vad roligt och spännande! Grattis!!

 • Johanna Tegnér

  2 februari, 2018 kl. 16:33

  Det har du lärt dina läsare också! <3

 • Hanna

  2 februari, 2018 kl. 17:47

  Vad spännande att du håller på och skriver en bok. Om jag fick drömma fritt så skulle jag ha en egen pilatesstudio och det är också något som jag jobbar aktivt för att nå. :-)

 • Elin

  6 februari, 2018 kl. 20:25

  Va kul! Grattis!! 😊😊