/ 5 kommentarer

Jag kommer fylla 30 år i New York!!!

49Md6RKHörni, det här är så sjukt. Jag har i princip aldrig rest för min egen skull. Det har varit missionsresor, resor med skolan, resor med familjen, volontärarbete och ja, you name it! Innan detta året är slut kommer jag att ha varit både på Kap Verde och i New York…

Jag och Emil firar tio år som gifta i sommar och ville göra något speciellt i år då vi inte ens åkte på någon bröllopsresa när det begav sig. Han kollade på SAS lågpriskalender på resor till New York som han vet att jag alltid velat åka till. Han lyckades hitta biljetter för 1500 kr styck! Och det bästa av allt är att det infinner sig kring helgen då jag fyller 30 år. Vi bokade och betalade biljetterna direkt och nu verkar det inte bättre än att han och jag ska åka till New York mellan 28e september och 2a oktober i år! Tänk att jag ska få vakna upp på min 30-årsdag där… Det känns så overkligt men helt magiskt. Jag älskar att resa!

Detta är inte min 30-års present utan min och Emils bröllopsdagspresent till varandra, men det blir ju fasligt festligt att de lyckas sammanstråla på det viset. Känns skönt att allt redan är klart och betalat dessutom och att det nu bara återstår att längta!

Har ni varit i New York? Nu är det ju ett tag bort men ge mig era absolut bästa tips!

5 kommentarer

Kommentera

 • Sarah

  9 februari, 2018 kl. 20:42

  Omg Stina! Jag har bästa fyndställena i Brooklyn! Helt fabulösa outlets, ska skicka lite namn 😊

 • Johanna

  11 februari, 2018 kl. 19:54

  Wow så underbart!! Blir respirrig för er skull ju! Har tyvärr aldrig varit i New York, men i Chicago två gånger, det är nåt visst med USA!

 • Sarah

  14 februari, 2018 kl. 09:25

  Buffalo exchange och beacons closet är bra second hand i Brooklyn. Vill man köpa nytt rekommenderar jag verkligen området kring albee square (typ fulton st.). Det är knappt några vita alls där (iaf när jag var där) och överallt spelas hiphop mixat med gospel på gatorna – love it! Also, sneakers heaven! Hur som, ligger massa outlet butiker där (t.ex. nordstrom rack och tj maxx). Känns inte suuuperroliga att gå i, MEN jag fyndade bl.a. helt sprillans nya Oscar de på renta solbrillor för 10$. Den som söker hon finner ;) På cen 21 fyndade jag allt från Burberry till CK. Köpte bl.a. en bh där från chantelle vi säljer på Twilfit för 660kr för 12$! Löjligt billigt!
  Jag ÄLSKADE att strosa i Brooklyn, gick flera mil om dagen. Tyckte det var mycket härligare att shoppa där än i city, men det är ju tycke och smak. Billigare och världens godaste pizza!
  Så avis, jag vill också dit igen!

  • Stina Hägglund

   14 februari, 2018 kl. 10:51

   Men så mycket bra tips! Tack snälla! Jag tror inte jag pratat med någon som inte älskar den stan. JAG ÄR SÅ PEPPAD!