/ 7 kommentarer

JAG GJORDE DET!

310-2Jag kan fortfarande inte fatta att det är sant. Ni som följer mig på Instagram vet redan dessa fantastiska  nyheter redan; JAG KLARADE ANATOMITENTAN. Tentan som hängt över mig sedan jag opererades för snart två år sedan och blev avbruten i mina studier. Efter massor av tårar och hopplösa utrop är den äntligen gjord och jag klarade den. Det måste ha varit en liten ängel som satt och rättade mitt prov för jag hade verkligen de sämsta förutsättningarna någonsin att klara av den.

Jag släpade efter med praktikdagar, läste en annan kurs samtidigt, vi var sjuka och kämpade på med diverse olika jobbiga saker. Men det slutade med att jag klarade tentan och kan därmed fortsätta min utbildning! Jag behöver inte ta ett studieuppehåll i en termin och söka in på nytt till hösten. Jag är så vansinnigt tacksam och glad över detta. Jag behövde verkligen denna livskicken.

Därför har jag varit frånvarande på sociala medier. Jag har pluggat som en galning, men sedan har vi även hunnit med en släng av magsjuka (jag klarade mig tack och lov), influensa och andra bestyr som kan drabba en småbarnsfamilj. Livet börjar sakta men säkert återgå till någon slags normalitet efter allt som varit och är. Just nu är jag bara så tacksam att jag får plugga och jag som inte ens gillar att plugga, haha!

Tack för alla era hejarop! <3

7 kommentarer

 • malin

  1 februari, 2017 kl. 14:30

  såååå bra jobbat! hurra hurra hurra! såg även att det är ett hus på g?! berätta!!!

 • Ida V

  1 februari, 2017 kl. 16:34

  Hurra och GRATTIS!!! Vilket jobb med allt annat också när det redan är en av de största tentorna!

 • Ewa

  1 februari, 2017 kl. 17:07

  Supergrattis till tentan och JA jag vill också veta mer om huset. Så fantastiskt roligt!??


 • Åh bra gjort :)

 • Jenny

  1 februari, 2017 kl. 19:53

  Grattis! Vad kul och vad härligt det måste vara med ett bevis på att det lönade sig att kämpa på genom blod, svett och tårar.

 • Ia

  1 februari, 2017 kl. 20:48

  Bra jobbat! ? Härligt!

 • Rebecca

  2 februari, 2017 kl. 17:17

  GRATTIS! du är grym!