/ 9 kommentarer

Jag börjar skymta mållinjen!

Men hej!

Nu var det så där länge sedan jag skrev igen. Jag vill börja med att säga: VI HAR FÅTT INTERNET!!! Som ni kanske förstår är det den största boven till att bloggtorkan infunnit sig denna hösten. Men sedan är det också överlag en slitig höst jag har bakom mig och till viss del framför mig. Jag är färdig med mina gymnasiestudier på komvux om två veckor (!!!) och det har minst sagt varit en tuff resa.

Ni som läst min blogg ett tag vet att jag varit ordentligt skoltrött sedan tidigt i våras. Varje dag har varit en kamp för att ta mig upp och komma mig iväg till skolan. Jag är väl inte less på själva pluggandet och att lära mig nya saker egentligen, det vore ju lite trist med tanke på att jag har några år på universitetet framför mig, men jag är SÅ LESS på att hatta runt och läsa fem-sex kurser samtidigt och bli alldeles snurrig i huvudet av att hålla koll på allting.

Det är nästan så att jag tror att jag luras när jag säger att det bara är två veckor kvar! När denna resa började för lite mer än ett år sedan kändes det så oerhört långt till mål. Tänk att jag snart har fullföljt gymnasiet. Jag blir alldeles varm inombords då det är en sådan stor revansch för mig. MEN, det återstår två veckor och de blir inte nådiga kan jag berätta. Det känns som att jag ska springa ett maraton och att startskottet firades av för länge sedan. Fokus Stina!

När jag överlevt detta och har slutbetyget i min hand ska jag damma av studentmössan och ta studenten på riktigt med mina nära och kära. Jag önskar jag kunde bjuda hit er allihop på fetfest för ni har varit så fina med mig genom allt. Ni har peppat mig, skrivit kärleksfulla mail, skickat presenter och verkligen fått mig att känna all kärlek rakt igenom skärmen. Ni är så genuina och fina och jag är så glad över att ha bloggvärldens mest trogna och kärleksfulla lilla skara till läsare!

Nu när vi äntligen har internet kommer mina besök in hit bli allt oftare och när skolan är färdig kommer jag vara tillbaka med full kraft igen så småningom, jag längtar!

All kärlek till er!

9 kommentarer

 • Linnea

  5 november, 2014 kl. 21:39

  Heja heja! Sänder iväg en bön som en lite extra boost!

 • hanna

  5 november, 2014 kl. 22:14

  Härligt att du skriver igen. Har gått in nästa dagligen för att se om du skrivit inlägg :)

 • Ylva

  6 november, 2014 kl. 01:22

  Alltså heja Stina! Du är bäst!

 • ankan

  6 november, 2014 kl. 07:35

  Det är ju helt galet att mållinjen är så nära nu!
  kör på sista veckorna och avsluta med huvudet högt! Du är så fullkomligt värt detta och jag blir så glad. Däremot önskar jag att du hade fått detta gratis istället för att kämpa för det.
  Kommer bli en grym student!

 • Sara

  6 november, 2014 kl. 08:29

  Heja Heja!

 • malin

  6 november, 2014 kl. 08:29

  Åh vad härligt att höra från dig igen!
  Jag blir så stolt över dig att du är klar med skolan nu, så enormt bra jobbat! Hejja dig nu sista två veckorna! Kramar!

 • fanny s

  7 november, 2014 kl. 14:08

  Heja Stina, kämpa på! Du klarade sommaren! Du kommer att klara detta med! Kram och Guds välsignelse

 • Hanna

  8 november, 2014 kl. 19:22

  Hurra för att du är tillbaka (saknade dina inlägg å började nästan bli lite orolig) och heja dig såhär på upploppet!

 • Pernilla

  19 november, 2014 kl. 20:35

  Lycka till de här sista dagarna. Du kommer att klara det galant!