/ 5 kommentarer

I’m back!

I samarbete med Attityd Exclusives.IMG_8342Kolla in vad bästa Elin på Attityd Exclusives lyckades åstadkomma med mitt hår igår… Jag är i CHOCK! Jag var mörkbrun i botten med mellanbrunn längder och jag kommer ut med en färg som är pastelligt lavendel. Hon är så himla grym!IMG_8343-2Det känns som en sådan himla bra start på detta året då jag känner mig mer som mig själv igen. Det var verkligen roligt att testa på att vara brunhårig, men detta är mer jag! Vi kommer nog dessutom att göra det ljusare och ljusare i takt med att sommaren närmar sig. ÅH vad jag är peppad!IMG_8346-2Det känns skönt att ha en hårfärg som lyfter fram min bleka hy på ett vackert sätt istället för att motarbeta den. I’m in love!

I samarbete med Attityd Exclusives.

5 kommentarer

 • Caroline

  16 januari, 2018 kl. 11:38

  Jättefint verkligen!!

 • Mibbe

  16 januari, 2018 kl. 20:00

  Jaaa så snyggt men hallå hur länge kommer ditt hår att hålla med alla dessa hopp mellan färg var 8:e vecka? Tänker att det ramlar av snart av alla kemikalier.

  • Stina Hägglund

   16 januari, 2018 kl. 21:00

   Taack! :) Jag jobbar ju med en professionell salong som håller koll på mitt hårs välmående och skulle inte göra något som är skadligt på ett synligt sätt. Jag har dessutom väldigt starkt hår av naturen så än så länge är det inga problem. Skulle håret börja må dåligt skulle vi ju inte fortsätta färga det. Dessutom är det ju tusen gånger bättre och mindre slitsamma produkter på en salong än om du till exempel skulle färga hemma :)

 • Ellen Lindberg

  18 januari, 2018 kl. 10:38

  ni lyckas alltid få till det så himla fint!