/ 2 kommentarer

I love second hand!

DSCF1546Vi har haft sådan himla tur på våra second hand-rundor den senaste veckan. I lördags fyndade vi dessa vackra glasflaskor och Jesus-skolplanschen för inga summor alls. Hemma hos oss diggar vi både Jesus och gamla skolplanscher så det blev liksom win/win. Förutom dessa fynd hittade vi också äkta Vans-skor till mig, glas, häcksax, en vit skinnväska, en klocka och lite andra smågrejer. Det är PMU i Umeå som levererar som vanligt!DSCF1553Så här ser ett hörn i vardagsrummet ut just nu. Vårt hus är under ständig tillpiffning då det är så stort och saker får flytta runt lite i takt med att vi har råd att köpa mer inredningssaker. För en studentplånbok är det extra roligt när man hittar fina grejer billigt och miljövänligt på second hand.

Och idag gjorde vi ett riktigt fynd på myrorna. Min syster Johanna är alltid först ut med det trendigaste inom inredning och det brukar ta ett tag innan jag fattar grejen. När hon kommer hem med något nytt säger jag alltid: ”Jaa, ge mig bara ett halvår så är jag med på tåget” och det slår aldrig fel, haha!

Nu senast kom hon hem helt överlycklig med en rottingsoffa som hon fyndat för 400 kr på PMU. Det är tydligen det trendigaste just nu och jag fattar det inte riktigt än, men Emil gör det. Därför slog han till när vi hittade en soffa, två fåtöljer och ett bord i rotting på myrorna för 450 kr… Jag tror att vi har gjort värsta kapet men det tar väl ett halvår innan jag fattar det. Johanna är lyrisk för vår skull (haha) och när det gäller inredning litar jag blint på henne!

Jag är i alla fall peppad i förskott och de kommer säkert bli kanon på vår altan som vi ska bygga i sommar :)

2 kommentarer

  • ellenlundis

    10 juni, 2015 kl. 20:21

    Va fint! :)