/ 3 kommentarer

Hellre tvätta än plugga

img_3615-2I helgen befinner sig Emil och Elle i Sandviken då Emil ska leda lovsången på ett möte där. Själv passade jag på att stanna hemma för att plugga. Jag åkte hem till mina föräldrar igår och har blivit bortskämd med mat och sällskap som vanligt när jag är här. Det är mycket lättare att fokusera på plugget när jag inte behöver tänka på en massa praktiska saker. Hemma är det lätt hänt att jag fastnar med att tvätta eller städa, för till och med det är roligare än att plugga anatomi och fysiologi…img_3605-2-2På tisdag ska jag förresten fixa mitt hår igen på salong Attityd Exlusives här i Umeå och det ska bli väldigt skönt! Som ni ser börjar jag få en liten utväxt och det är dags för en uppfräschning. Nu är jag dock sugen på att testa något nytt, kan ni gissa vad? :)

3 kommentarer

 • Fanny S

  6 november, 2016 kl. 16:42

  Känner verkligen igen mig från när jag läste den kursen……..helt plötsligt hade jag massor av tid till att städa :D

 • Ellen

  7 november, 2016 kl. 16:52

  Du är så fin! Är det en ny färg på gång? :)

 • Linda

  8 november, 2016 kl. 20:13

  Ska du tenta av den nu i höst? Läser den kursen just nu jag med! Hemskt mycket att ta in på samma sväng och hittar en massa annat att roa mig med hehe..