/ 12 kommentarer

Hårfunderingar

IMG_2201Näni. Nu är det snart dags att kapa barret. 

Jag tycker verkligen om att ha långt hår när det är stylat och ger en sådan där extra wow-effekt då det är så pass långt, men alla andra dagar är jag otroligt trött på det. Om ni bara visste hur mycket jobb hår ner till midjan kräver. Har man dessutom en treåring är det hemskt opraktiskt och det hamnar mest i en fläta eller knut. Så fort jag får lite extra pengar över är det dags. Det kommer bli en kall blond page och jag längtar!

Vad tycker ni? Ska jag? Ska jag inte?

Annars har vi dragit på oss en rejäl förkylning hela familjen. Emil som aldrig är sjuk är helt däckad och nu under kvällen har jag också åkt dit. Dags att hinka te och netflix.

Hörs imorgon ❤️

12 kommentarer

 • Elvira

  12 juni, 2015 kl. 22:06

  Röstar NEJJJJ på frågan om håret! Du skulle förmodligen vara hur snygg som helst i kortare, men uäh vad mycket jobb det är med det, och väldigt ”vanligt”. Ditt långa vackra hår är få förunnat så jag röstar nej nej nej <3 (Med all värme och förståelde för vilja till förnyelse)

  • Stina Hägglund

   14 juni, 2015 kl. 13:11

   Haha gulledig Elvira! Det är väl lite som du säger att det är få förunnat med så pass långt hår. Och visst är det fint på bilder och så, men när det bara hänger rakt ner och dessutom måste borstas hela tiden för att inte trassla ihop sig så blir man less tillslut av praktiska skäl snarare än estetiska… jag får se hur jag gör helt enkelt. Stor kram till dig <3

 • CL

  12 juni, 2015 kl. 22:25

  Klipp!
  Det växer ut igen :)

 • Andrea

  12 juni, 2015 kl. 22:54

  Du har så himla vackert hår! Mitt drömhår :-) Jag tycker inte du ska klippa av det. Krya på er och hoppas förkylningen går över snabbt!

  • Stina Hägglund

   14 juni, 2015 kl. 13:09

   Vad gullig du är, tack! Förr eller senare ryker det dock, frågan är bara när. Vi kanske ska byta? ;)

 • Jenny

  12 juni, 2015 kl. 23:12

  Om jag ska se det rån min sida så klippte jag av mig mitt långa för några år sen och visst det vart skittufft och jag kände mig cool och allt det där meeeen så svårt det är att få ut det igen! Jag saknar verkligen mitt svall även om en kort frisyr passar mig. Jag har försökt spara ut minst fyra gånger men det slutar alltid med saxen. Så fundera noga och länge på ditt beslut. Fast såklart allt klär en skönhet så du skulle kunna ha en gröngulprickig mohawk och vara toksnygg ändå ;) Gå på magkänslan Stina, och ditt eget tycke och tänk till sist när du ska besluta. Stor kram och så ses vi på onsdag

  • Stina Hägglund

   14 juni, 2015 kl. 13:08

   Ja, alltså jag har haft superkort hår (pixiecut) och den kampen som följde under de två åren det tog innan det blev en vanlig page vill jag aldrig ha igen, haha! Men jag har dock aldrig varit så fäst vid hår så jag brukar sällan ångra mig då det ”bara är hår” för mig liksom. Men som du säger, det krävs att tänka igenom noga då det tar många år att få så långt jag har nu. Jag får ta mig en funderare helt enkelt :) KRAM

 • Lina

  13 juni, 2015 kl. 00:05

  Du har så fint hår. Men du skulle också passa perfekt i page. Om du bestämmer dig för att klippa kort donera dina fina lockar så blir de en fin peruk till någon cancerdrabbad stackare:-)

  • Stina Hägglund

   14 juni, 2015 kl. 13:05

   Tack Lina! Faktum är att jag redan bestämt att donera mitt hår till just det ändamålet, you read my mind :) Kram!

 • Martina

  15 juni, 2015 kl. 14:32

  Jag säger kööör! Klippte av mig mitt långa hår för några månader sedan och jag har inte ångrat mig 1 sekund!

  • Stina Hägglund

   15 juni, 2015 kl. 17:56

   Jag brukar inte heller ångra mig! Jag kommer göra det. Antingen ni i sommar eller till hösten :) KRAM