/ 2 kommentarer

Halloween på vårt vis

Idag har jag och Elle haft lite halloween-firande här på ön. Jag ska ärligt säga att jag har noll koll på när den riktiga dagen är. Om den redan har varit eller om den kommer framöver. Vi firade idag i alla fall och Elle ville vara en spindel.Vi pysslade ihop lite läskigt halloween-snacks som vi bjöd mormor och morfar på. Vi pyntade med läskigt spindelnät och spindlar. Spökbananer, äppelmunnar och clementinpumpor stod på menyn.Elle beställde svart läppstift och det fixade jag med min eyeliner och lite highlighter. Men det var ju såklart det gigantiska spindeldiademet som gjorde hennes look. Det fyndade jag billigt på Kappahl. Elle var inte alls sugen på att knacka dörr (tacksam mamma) så vi tog en tur till Ica för att köpa hennes halloweengodis istället. 

Nu kollar vi på film innan det är läggdags för Bellan. Hoppas ni haft en fin dag!

2 kommentarer

  • ellenlundis

    2 november, 2017 kl. 19:08

    Vilken cooling :)

  • Hanna

    3 november, 2017 kl. 07:44

    Vilken mysig kväll ni hade!