/ 0 kommentarer

Gråtpapper på kontoret

IMG_8113-2Idag sitter jag här på kontoret och bland annat skriver på min bok. Jag sa till min kollega bredvid att jag måste komma ihåg att ta med mig gråtpapper. Jag sitter och smågråter lite hela tiden då det är så mycket minnen som kommer upp nu när jag djupdyker ordentligt i min historia. Det finns mycket som inte är bearbetat än eller tänkt färdigt på. Jag önskar verkligen att min bok ska få bli till hjälp för andra. Den har nämligen redan varit till hjälp för mig.

Igår var en fullspäckad dag. Jag jobbade som vanligt och hade dessutom två fotograferingar inbokade för kommande projekt. Det är något speciellt med att bli fotad. Det är roligt men samtidigt blir jag så trött av det. Det är mycket tankar i huvudet och så många delar av kroppen att hålla reda på. Men fotografen jag jobbade med igår var väldigt proffsig och bilderna blev SÅ fina! Längtar tills jag får dela med mig till er.

Ikväll är det matlag igen. BÄSTA initiativet 2018. Fy vale så skönt det är att bli bjuden på mat tre tisdagar i månaden och på samma gång få umgås med vänner. Men innan dess blir det lunchdejt med min man och sedan i eftermiddag har jag möte tillsammans med min agent Charlotte och Anna-Karin Nyberg. Mycket roligt som ligger framöver!

 

0 kommentarer

Kommentera