/ 0 kommentarer

Gott nytt år!

665A1353Gott nytt år mina vänner! Vi firade in det nya året med Jerreviks som vanligt sedan sex år tillbaka. Ida hade pyntat huset så fint och stämningen var härligt avslappnande som alltid när vi umgås. Vi var ett härligt gäng på fem barnfamiljer.665A1307Vi kom med andan i halsen till festen och fick därför göra färdigt slutpiffet i badrummet. Klassiker!665A1283Elle var så fruktansvärt fin i sina egenvalda kläder. Min modiga älskade stjärnsmäll!665A1346Bordet var fint dukat och mysbelysningen var ett faktum. Vi åt förrätten innan barnen somnat för vi var så hungriga. Vi väntade dock med huvudrätten tills det var helt barnfritt. Så skönt att äta utan att bli avbruten av diverse gulliga små behov :)665A1414 Här är några av de tjusiga bönorna jag firade tillsammans med igår. Världen är full av fantastiska genuina kvinnor. Jag känner flera stycken <3
665A1313Barnen härjade runt i Myras lekrum hela kvällen. Elle och Myra som var äldst fick vara vakna lite extra länge igår. Helt plötsligt hörde vi dem sjunga med melodin till Samir och Viktors låt ”Bada nakna” med den egenkomponerade texten: VI SKA VARA VAKNA TILL KLOCKAN TOLV, OCH LEVA LIVET UTAN SORG. Haha, sjukt roligt!665A1351Vi hade lite mexikanskt tema till nyår med lite finare tacobuffé och en piñata full med godis till småtimmarna. Samuel kunde dock inte leva utan att vi bjöd på laxtårtan som vi alltid gör, så Emil gjorde en till förrätt. Lika gott varje gång.

Hoppas ni får ett fint 2018! För min del kommer det bli ganska lätt att klå 2017… Jag är verkligen förväntansfull för allt som ligger framför. Kika in här imorgon då jag ska bjuda på den årliga årsresumén som ni brukar uppskatta!

0 kommentarer