/ 6 kommentarer

Glad midsommar!

DSCF8727 DSCF8747 DSCF8721Vill så här strax innan läggdags lägga in en liten midsommarhälsning! SÅ ROLIGT att det är så många nya som hittat hit. Jag hoppas verkligen ni vill stanna kvar här och hänga med på min resa genom bloggen :)

Vi har firat midsommar hos min Ida. Vi har varit ett härligt gäng som haft det så bra och ätit så gott. Jag bidrog med laxtårtan ni ser på bilden till den kalla buffén vi hade. Min svärmor bjöd mig på den en gång och sedan dess har den varit en stor favorit hos mig. Den är SÅ god! Ida hade bakat en fantastiskt god LCHF-chokladtårta till efterrätt. Jordgubbarna med grädden var förstås pricken över i:et.

Trots en regnig midsommarafton har vi haft det jättebra och imorgon väntar brakfrukost med hela gänget som sover över här. Alla ligger och sover nu så det är väl dags att kasta in handduken för mig med. Sov så gott!

6 kommentarer

  • Cissi

    21 juni, 2014 kl. 08:04

    Låter som ni haft en härlig midsommarafton!

  • Sara

    21 juni, 2014 kl. 22:23

    Åh! Kan du inte bjussa på receptet? ;)

  • Malin

    22 juni, 2014 kl. 00:01

    Ibland tror jag att det är bra med regniga midsomrar för att det tar bort prestigen på nåt sätt. Fin dag verkar ni ha haft trots regn och rusk.

    • Stina Hägglund

      22 juni, 2014 kl. 08:54

      Jag håller verkligen med dig! Jag är ingen regnmotståndare heller. Kan till och med vara skönt med en mysig dag inne, även när det är midsommarafton :)

  • Sophie

    22 juni, 2014 kl. 00:58

    Önskar också recepten på båda!

  • Moa

    22 juni, 2014 kl. 14:09

    Har precis läst typ 20 sidor här på din blogg, fastnade! Du är härlig :)
    Till en för det mesta vegetarian som älskar sushi till en annan, tror du verkligen skulle gilla vietnamesiska spring rolls! Gjorde häromdan och blev jääättegott. Bytte ut räkor mot tofu jag marinerat i ingefära, chili m.m, och he i avokado också! Såsen är inte vegetarisk med fisksås men så noga är inte jag i alla fall.
    Prova!! lite klurigt att rulla men så gött och fräscht.
    http://www.tasteline.com/Recept/Vietnamesiska_varrullar_3