/ 5 kommentarer

Gårdagens fynd

Att göra loppisrundor är det bästa jag vet. Ingenting i konsumtionsväg slår känslan av att lyckas fynda något som bara finns i ett exemplar och som bär på en charm som ingen nyproducerad produkt kommer i närheten av. Igår hade jag en sådan runda med min familj och fick med mig några finfina fynd hem!En röd fodralklänning till mig med knäppning fram, en manchesterjacka i sjuttiotalsmodell till Elle, och ett skrin där Elle tydligen ska lägga sina ”finaste saker”. Vi får väl se vad det blir. Hubba bubba och stenar kanske?Elle fick även en vacker hemmasydd klänning och jag hittade både en mässingsljusstake till min samling och två karotter i porslin från Rörstrand i design av Marianne Westman. En riktigt lyckad loppisrunda med andra ord!

Vilka är era favoritloppisar?

5 kommentarer

 • Malin

  10 juni, 2019 kl. 10:50

  Vad mkt roliga o fina saker du fick med dig hem! Jag avskyr loppisar! Får bara en känsla av smuts o bakterier.. haha förlåt! Jag måste skärpa till mig. Hade velat ha med mig proffs på loppis om jag ska gå, som kan visa vart man hittar smultronen i röran!

  • Stina Hägglund

   10 juni, 2019 kl. 11:01

   Haha! Jag gillar nästan att du inte gillar loppisar. Det finns något frigörande med ”opopulära åsikter” så länge som det inte drabbar någon annan än en själv. Det är så mycket loppisromantik överallt så lite uppfriskande loppisavsky är bara nyttigt ?

 • Maria H

  10 juni, 2019 kl. 15:00

  Vilka fina fynd! Jag gillar nästan allt med loppis/second hand – känslan av skattjakt, snällt mot miljön att handla begagnat, min kreativitet väcks till liv, billigare än att köpa nytt osv. Nackdelen är de loppisar det är mycket folk på och där stämningen blir hetsig. Mycket av det jag köpt på loppis kan jag också minnas var och när jag köpte det, vilket gör det än mer roligt!

  • Stina Hägglund

   11 juni, 2019 kl. 12:27

   Tack! Jag håller med dig om allt du skriver. Älskar second hand men gillar inte stressen av folk som hänger på låset. Därför älskar jag båsloppisen vi har i Umeå där det är öppet varje vardag och bara en gemensam säljare. Då kan jag gå i lugn och ro utan folk som trängs eller säljare som försöker sälja på mig grejer. Bästa av två världar!

 • Maria H

  11 juni, 2019 kl. 15:09

  Ja, där har jag varit och blev förvånad, för jag hade inte sett nåt liknande förut. Bra grej!