/ 2 kommentarer

Fynd och LiveTV…

Idag har min fina Ida varit barnvakt åt Elle. Det går magsjuka på hennes förskola och ni vet ju att jag måste läggas in på sjukhus för att få dropp om jag blir smittad, så vi håller henne hemma. Igår var hon med mig på skolan hela dagen, men idag funkade inte det så Ida hjälpte oss under dagen. De bor väldigt nära en jättebra second hand-butik så vi passade på att kika in där när vi hämtade Elle och jag fyndade såklart litegrand.DSCF2690Det blev en ryggsäck i skinn (har varit på jakt efter en liknande länge nu), en trenchcoat för 50 kr och en fantastisk oljelampa. Den kommer bli så fin i vårt sovrum!DSCF2689Gillar verkligen detaljerna på lampan och att den är två våningar. I rätt sammanhang blir den verkligen hur fin som helst!

Annars så har en stor TV-kanal kontaktat mig igen. Det verkar inte bättre än att ni kommer få se mitt tryne i liveTV en gång till i höst. Sååå spännande! Jag återkommer när jag vet lite mer :)

2 kommentarer

  • Alice

    16 september, 2015 kl. 21:43

    JAA! Dig på tv låter alla tiders!