/ 5 kommentarer

Frågor och svar

Tack för en peppande blogg, du kanske skrivit det tidigare men vart har du hittat det perfekta halsbandet??? såå snyggt!

Tack! Denna fråga fick jag för länge sedan men bättre sent än aldrig. Jag köpte det på H&M för ganska länge sedan, men jag har sett att det finns kvar. Billigt var det också :)

168

Hejhej! Jag har precis hittat hit via din systers bakblogg. En liten fråga jag kom på när jag såg bilden var – Hur gör du när du badar? Stomipåsen är inte känslig för sånt? (äh, nu fattar jag själv hur dumt det låter, men frågar ändå) och hur gör du klädmässigt- använder du helst baddräkt? Båda frågorna känns egentligen självklara, men men
Tack för en väldigt intressant blogg :)
Ha det fint

Inga frågor är dumma och jag blir så glad när ni vågar fråga sådant här. Det innebär att istället för att gå runt och undra så får ni svar och jag får känna att saker som dessa inte blir tabu att prata om. När jag badar så har jag bikini ibland och baddräkt ibland. Jag kör på bikini med hög midja för att jag tycker att det är fint, det håller påsen på plats och jag slipper att folk glor. Har skrivit mer om detta här. Själva påsen är vattentät så det är bara att bada på utan problem. Jag är dock noga med att byta påse både innan och efter jag badad klart så jag känner mig trygg med att den sitter som den ska :)

109DSCF3440 kopia

Kan du inte lägga upp en bild på din mage så vi får se hur det ser ut med påsen??

Jo det kan jag göra, i sinom tid. Jag förstår att många av er är nyfikna och snart ska jag stilla er nyfikenhet. Får se när jag känner mig på humör och när jag känner mig redo :)

Det är bara att fråga på om ni undrar över  något. Som ni märker är jag en ganska öppen person, speciellt när det gäller stomin och min sjukdom. Inga frågor är dumma men skulle det mot all förmodan bli någon fråga jag inte vill svara på så gör jag helt enkelt inte det, inte svårare än så :) Som jag skrev innan så är det skönt för mig att få besvara frågor som ni går och undrar över i det tysta då jag vill öka medvetenheten och kunskapen kring kroniska magsjukdomar och stomi. Ni får också gärna fråga om ni har någon fråga om min klädstil eller hur det är att vara mamma m.m. Kommentera vilket inlägg ni vill så gör jag ett inlägg när jag fått några stycken igen.

Kram på er <3

5 kommentarer

 • Ankan

  15 november, 2013 kl. 07:52

  Jag och Joakim hade ju verkligen en konstig fråga en gång men vi fick som inte ihop det och spännande med e tt svar så man förstår. (den frågan behövs dock inte tas här)
  Saknar dig! Men om troligtvis bara 6månader är vi i samma stad igen. Många år sen de var så.. Kram!

  • Stina Hägglund

   15 november, 2013 kl. 13:22

   Fina du, det är bra att ni vågar fråga! Saknar dig med och jag läääängtar tills ni kommer upp igen ❤️❤️❤️

   • Ankan

    15 november, 2013 kl. 16:45

    Blev lite felräknat.. 7-9månader.. Men det är ju ingenting! :)

 • Malin

  15 november, 2013 kl. 12:09

  Va kul att du är tillbaka igen! Vilka underbara bilder i förra inlägget, ni har ju en helt underbart söt liten dotter. Det är så kul o läsa om dig o är så imponerad av att du vågar vara så öppen med din sjukdom osv. Har själv haft en problem mage sen många år tillbaka men utan diagnos. O jag kan säga att det är ”skönt” eller hur man ska säga att någon vågar tala om det! Stor kram till dig fina Stina!

  • Stina Hägglund

   15 november, 2013 kl. 13:21

   Vad roligt att höra Malin! Tack snälla för peppen och jag hoppas att du ska få må bra ❤️