/ 32 kommentarer

Frågor och svar -Min senaste operation

Här kommer svaret på era frågor. Känns skönt att ha pratat ordentligt om detta nu så vi kan lägga det bakom oss. Självklart får ni ställa fler frågor om ni har några, men nu tror jag att de flesta är besvarade :)

KRAM

32 kommentarer

 • Sara

  28 maj, 2015 kl. 20:55

  Alltså Stina vilken fantastisk video!! Alla dina videos är så fina, du har sån great humor(!), och du presenterar allt så fint – men den här stack ut ännu lite mer. Du gjorde allt så accepternde, ok och o-pinsamt. All heder till dig som pratar om allt det här, och tack för att du finns!!

  • Stina Hägglund

   29 maj, 2015 kl. 21:24

   Åh vad glad jag blir att du gillade den! Tack för att du tog dig tid att skriva till mig och berätta det ❤️❤️❤️

 • Anna

  28 maj, 2015 kl. 21:07

  Tack för en jättefin video! Intressant och lärorik för en blivande läkare och rolig (alltså inte roligt att du har varit tvungen att opereras och ha ont, men du är väldigt rolig :) ) Tack för att du delar med dig och stort lycka till! <3 Kram!

  • Stina Hägglund

   29 maj, 2015 kl. 21:26

   Vad kul att du gillade den Anna!! Det är alltid så kul att höra att jag får vara med att inspirera andra med det lilla jag för. Så roligt att ha en blivande läkare som är här och läser ❤️ Stor kram till dig!

 • Jenny

  28 maj, 2015 kl. 21:14

  Tack för att du är så öppen och ärlig. Du är så stark, wow!

 • J:s fru

  28 maj, 2015 kl. 21:41

  Tack för en fin video och bra svar. :-) Kram till dig.

  • Stina Hägglund

   29 maj, 2015 kl. 21:27

   Stor kram till dig ❤️❤️❤️

 • Kristin

  28 maj, 2015 kl. 21:50

  Hej Stina!

  Tänkte bara berätta att du gör ett sånt himla bra jobb som berättar för allmänheten om din situation. Det är verkligen jättebra och jag blir så imponerad av dig. Jag suger på uttrycka mig i ord och vet inte riktigt vad jag ska skriva, men du är så duktig och fler som dig skulle behövas.

  • Stina Hägglund

   29 maj, 2015 kl. 21:24

   Dina ord träffade mig rakt i hjärtat så inte var det några problem för dig :) Tack snälla för din peppande uppmuntran ❤️

 • wictoria Grundberg

  28 maj, 2015 kl. 22:05

  Alltså Stina, så fruktansvärt bra video! Sitter och skrattar med dig och känner med dig i din smärta du haft! Jag ska nog oxå opereras i höst och du fick mig ännu mer sugen på att åka till Skellefteå när du ger de så goda betyg. Vad har du haft för kirurg här i Umeå? Är det Håkan?
  Kram Wictoria (från tarmpartyna i våra ungdoms år)

  • Stina Hägglund

   29 maj, 2015 kl. 21:22

   Men hej Wictoria! Kul att höra ifrån dig. Vad skönt för dig att bli av med sjuk tarm som bara stressar. Är det ändtarmen som ryker för dig också? Jajemän det var Håkan som opererade mig tillsammans med två andra från Skellefteå. De var så duktiga och jag kände att de hade tid för mig efteråt! Hör gärna av dig om du har med frågor om din stundande operation. Stort lycka till och tack för din fina uppmuntran ❤️

 • Linda T

  28 maj, 2015 kl. 22:23

  Tack för att du delar med dig av dina upplevelser Stina! Du gör det så personligt, avslappnat och ödmjukt. Följt dig ett tag här på bloggen och jag tycker så mycket om den. Jag är färdig syrra i sommar och ska börja arbeta på just en mag- och tarmavdelningen vilket är ganska pirrigt. Tar med mig det du berättar och får lite extra mod genom att läsa här. Önskar dig en härlig och skön sommar med familjen!

  • Stina Hägglund

   29 maj, 2015 kl. 21:20

   Tack snälla Linda för dina fina ord ❤️ Du kommer att få betyda mycket för många människor i ditt yrke, så roligt att min blogg får vara med på ett hörn och inspirera dig i det! KRAM!

 • Elin

  29 maj, 2015 kl. 00:14

  Fortsätt med det du gör, du inspirerar och hjälper så otroligt många! Du verkar vara en människa med STORT hjärta! Trots det du gått igenom så riktigt strålar det om dig! Din utstrålning är svår att inte älska. Alla skulle behöva en Stina i sitt liv. Du kommer bli en perfekt syster! Stort lycka till i framtiden och jag hoppas verkligen att du får vara kry nu!

  • Stina Hägglund

   29 maj, 2015 kl. 21:19

   Din kommentar gav mig ett leende från öra till öra! TACK för din fina uppmuntran ❤️

 • Lisa

  29 maj, 2015 kl. 08:57

  Herregyyd vad fin du är Stina! Så rolig och ärlig och tydlig. Inget är hemligt eller dåligt. Kram!

  • Stina Hägglund

   29 maj, 2015 kl. 21:18

   Men åh vad du är go ❤️ Tack för sin fina uppmuntran!!

 • Anna

  29 maj, 2015 kl. 09:43

  Tusen tack Stina! Superfin video som vanligt, du är verkligen duktig på att uttrycka dig. Hoppas du är helt återställd snart!

  • Stina Hägglund

   29 maj, 2015 kl. 21:18

   Vad glad jag blir Anna att du gillade videon. Tack för att du är här och läser och för att du hejar på mig ❤️

 • Maria

  29 maj, 2015 kl. 11:58

  Stina, du är en sann inspiration! :D

  • Stina Hägglund

   29 maj, 2015 kl. 21:16

   Åh vad glad det gör mig att höra Maria ❤️❤️❤️

 • Elisabeth

  29 maj, 2015 kl. 12:59

  Jag tycker att du är fantastisk! <3

  • Stina Hägglund

   29 maj, 2015 kl. 21:16

   Goding ❤️ Jag tycker att du är fantastisk som lämnar ett kärleksavtryck här i min blogg helt utan vidare ❤️

 • Caroline

  29 maj, 2015 kl. 16:13

  Stina, du gör det så bra! Hejar på dig och önskar dig all lycka med studierna!

  • Stina Hägglund

   29 maj, 2015 kl. 21:15

   Tack snälla Caroline för din fina uppmuntran ❤️

 • Malin

  29 maj, 2015 kl. 19:23

  Alltså du är en STJÄRNA! 22 minuter kändes som….två..?! Tycker du förklarar och berättar på ett så bra sätt. Jag har UC, men har hittills klarat mig utan operation *peppar peppar* (även ifall jag ibland känner att jag bara vill bli av med tarmjäveln). Blir inte rädd av att höra dina stories, snarare peppad inför en eventuell operation. Även ifall det innebär sjukt mycket smärta, så blir det ju med största sannolikhet bättre än innan. Haha, nu vill jag typ operera mig. TACK för att du orkar/vill driva den här bloggen. Den har hjälpt mig så mycket. Tusen kramar!

  • Stina Hägglund

   29 maj, 2015 kl. 21:14

   Vad glad jag blir att du gillade videon! Det är ju alltid lite pirrigt när man precis laddat upp den och inte vet hur folk reagerar på den. Jag blir också så glad över att du uppskattar min blogg så mycket ❤️Det ger mig kraft och inspiration till att fortsätta. Lycka till med allt nu Malin så hoppas jag att vi hörs här snart igen ❤️

 • Moa

  29 maj, 2015 kl. 20:13

  Hej Stina! Vilken fin video, sitter här och lipar och måste skicka lite kärlek från Göteborg! Du verkar vara så klok, jordnära och rolig! Jag ber till Gud att det ska vara din tur att vara lite frisk nu! Vilken resa! Många kramar till dig från en okänd göteborgare

  • Stina Hägglund

   29 maj, 2015 kl. 21:12

   Hur fin får man vara? Tack Moa för din cyberkärlek ❤️❤️❤️

 • Ida

  31 maj, 2015 kl. 15:30

  Tack för att du delar med dig av din upplevelse Stina! Det går inte att förstå riktigt hur det är för varje enskild patient, men att du delar med dig gör det lättare att föreställa sig hur det kan vara :) Jag gissar att anledningen till att du fick vila längre i Skellefteå är för att i Umeå används vårdrutinen ERAS (enhanced recovery after surgery) till bland annat stomioperationer och rektumamputationer och det innebär bland annat tidig mobilisering. Ibland känner man sig tjatig när man ”jagar upp” patienter ur sängen, men det är som en björntjänst att låta dem ligga kvar. I princip: tidigare upp = tidigare hem :) Ps. JÄTTEHÄRLIGT att du säger rövhål, avdramatiserande! ❤️

 • ankan

  15 juni, 2015 kl. 22:44

  Stina.. Jag hade för mig att jag hade missat något på din blogg under tiden vi flyttade och vi inte hade något internet så nu på kvällen scrollade jag igenom flödet och tillslut hittade jag den här videon. Den var jättebra tycker jag! pedagogiskt och jag känner att jag fick en helt annan förståelse, visste tex hur svårt det var med ärren efter operationen.. utan tänkte väl mest på smärtan och återhämtningen. Sen är du så härlig när du använder humorn i det allvarliga, jag tycker så mycket om dig! Och jag saknar dig så mycket!
  Hoppas du nu får en skön semester med familjen söderut! Hoppas vi kan ses snart när du kommer hem.
  Förövrigt gick jag igenom mina nostalgilådor vid flytten och hittade då våra brev sen vi brevväxlade första sommarlovet i gymnasiet ;)
  KRAM! Hörde att joakim fick träffa er idag :D