/ 2 kommentarer

Första gången…

1. Första gången jag tog en outfitbild:

Bild 068Jag var nyss fyllda 20 och bloggade på en annan adress. Jag rockade en pixiefrisyr och var alldeles rykande färskt nygift med Emil.

2. Första gången jag åt sushi:

Bild (38)…höll jag på att kräkas och det lyckades fångas på bild, haha. Idag ÄLSKAR jag sushi <3

3. Första gången jag gick ut i media om min historia:Stina Hägglund med dottern Elle MG_Stina_130424_7175 kopia
Foto: Malin Grönborg

Det var när tidningen Spira gjorde ett reportage om mig. Malin Grönborg tog fantastiska bilder på mig och Elle och reportaget som Helena skrev var så fint. Det fick väldigt fin respons och ledde till att VK så småningom hörde av sig och sedan var bollen i rullning :)

4. Första gången jag kysste någon:

Bild (8)Om gulliga barnpussar räknas så var det nog Simon i Luleå när jag var två/tre år. Vi var förlovade nämligen och då är ju lite smygpussande bakom soffan på sin plats. Men om man räknar den första riktiga kyssen så var det faktiskt Emil. Jag må ha varit en killtjusare som tonåring men jag sparade min första kyss till någon extra speciell.

5. Första gången jag opererade mig:100Man skulle kunna tro att det var någon form av magoperation men faktum är att det var när jag opererade min hand som gravid i 7:e månaden. Jag var något som kallas för ”gravidpuckad”. Jag var disträ, glömde saker, snubblade, tappade jämt tråden när jag pratade och tänkte inte tankar färdigt helt enkelt. Här har jag precis huggt en kniv rätt in i handen när jag skulle dela på ett fryst bröd… i handen… Jag högg av en nerv och förlorade känseln i pekfingret. Efter operationen kom känseln tillbaka till hälften ungefär. Himla pucko, haha!

6. Första gången jag reste själv utanför Europa:IMG_5722 IMG_5602Egentligen kan man väl inte säga att jag reste själv för jag hade en hel klass med mig, men jag reste utan min familj. Jag var 21 år och åkte till Etiopien på en missionsresa med min bibelskoleklass. För er som inte vet vad en bibelskola är så är det som en folkhögskola där man studerar bibeln tillsammans med en klass. Det är ett av mina mest avgörande år i livet! Resan till Etiopien var så fantastisk och utmanande på alla sätt och vis. Emil hade anordnat en ”mat-och-bajs-vakt” bland mina klasskompisar som såg till att jag åt och bajsade som jag skulle och inte höll mig, haha. Tro mig, när du bor i slummen uppe i bergen i Etiopien och den enda ”toalett” du har är ett hål i marken… då vill du hålla dig. Jag blir så glad av att tänka på att jag ska få åka tillbaka till Afrika om några år och då för att hämta vårt andra barn. SÅ häftig tanke <3

7. Första gången jag firade min och Emils bröllopsdag:OLYMPUS DIGITAL CAMERAJag och Emil firade en riktigt lyxig första bröllopsdag. Vi bodde i Umeå men flög ner till Stockholm en helg och bodde på ett jättefint hotell. Lyxiga bröllopsdagar som dessa får återkomma när vi har jobb ;)

8. Första gången jag röstade:Back CameraDet var år 2010 och jag var tvungen att föreviga detta i hallspegeln. Jag kommer ihåg att jag skrev så här i bloggen: ”Jag är inte röd, jag är inte blå. Jag är grön och frälst!” haha. Jag röstade med andra ord på miljöpartiet och det gör jag fortfarande!

9. Första gången jag firade nyår med Jerreviks:IdStin3Det var 2011 och jag och Ida var höggravida. Ni som följt min blogg ett tag vet att det blivit en tradition för oss. I år är det fjärde året i rad som vi firar tillsammans. För visst ska vi hålla oss till traditionen Ida?

10. Första gången jag var med i live-TV:DSCF0432I februari i år då jag var med i Efter tio med Malou. En riktigt kul upplevelse som jag hoppas kommer igen någon gång.

2 kommentarer

 • Johanna

  13 juni, 2015 kl. 15:09

  Spännande att läsa! Vilken bibelskola gick du förresten? :)

  • Stina Hägglund

   14 juni, 2015 kl. 13:04

   Jag gick IBIOS i Stockholm. Ett av det viktigaste åren i mitt liv. Fantastiska lärare :)