/ 3 kommentarer

Favoritrummet!

IMG_9561Tack snälla för alla era lyckönskningar angående huset. Klimatet här på min blogg är så fint då ni alltid är så otroligt engagerade och gläds med mig så lätt, tack för det <3

Tänkte bara dela med mig av mitt absoluta favoritrum i huset, nämligen vardagsrummet. Det är så vackert! Allting kommer att få vara kvar precis som det är. Jag tror att det blir en väldigt fin kontrast till våra retromöbler och färgglada tavlor. Kakelugnen är en dröm och vi kommer använda den flitigt i vinter för att hålla nere kostnaderna för uppvärmningen. Vi har även en vacker gammal vedspis i köket och en öppen spis på övervåningen.

När jag tittar på bilder på vårt nya hus kan jag inte fatta att vi ska få bo där, det känns så overkligt bra. Jag har tidigare känt mig lite deppig över att inte kunna ge Elle det lantliga lugna livet som vi vill. Med tanke på huspriserna och att vi inte vill bo för långt ifrån stan så har det alltid varit flera år bort eftersom att vi båda pluggar. Men nu ska vi helt plötsligt få ge henne det och det känns helt otroligt.

Huset är inte renoverat sedan 70-talet vilket innebär att huset har ett och annat gräsligt rum, men vet ni, jag bryr mig inte ens. Våra hyresvärdar är väldigt generösa och vi ska få fixa till och göra om en hel del, men vi känner ingen brådska med det. Det får komma när det kommer.

Vi ska få bygga upp ett tryggt hem i ett hus där Elle ska få växa upp i lugn och ro och det är det viktigaste för mig!

3 kommentarer

 • Linn Olauson

  31 juli, 2014 kl. 11:19

  Hej! Hyr ni ut er lägenhet i Umeå och finns den kvar att hyra än? Jag är i sådana fall väldigt, väldigt intresserad av att höra mer! Jag är sent ute, jag vet, men gör ett försök ändå. Jag ska studera till svensklärare för gymnasium och ska alltså bo i Umeå i (minst) fem år. Hör gärna av dig om det inte är för sent. Tack! Vänligen, Linn Olauson!

 • malin

  1 augusti, 2014 kl. 11:16

  Fina stina vad ni kommer få det underbart i det där huset! hoppas att vi oxå får sådan välsignelse från gud om ett hus då vi är på jakt nu fast i göteborg…

  Undrar om du skulle vilja ha som en liten smink-skola på bloggen? Du vet ju redan att jag älskar dina ögonbryn!!! Så dom vill vi se hur du gör, eller tipsa om hur man får ett par riktigt snygga. Önskar även tips på snygga ögonskuggor och någon bra rouge som passar till allt :-)
  Stor kram till dig!

 • Jenny

  11 augusti, 2014 kl. 08:29

  Det ser helt fantastiskt ut!