/ 6 kommentarer

Favoriter i repris #tbt

Det finns mååååånga outfitbilder på denna bloggen. Jag tänkte att vi tar en trip längs memory lane och kollar in några av mina favoriter. Det är ju trots allt Throwback Thursday ;)320Jag kommer alltid tillbaka till det enkla. Ett par 501:or från Levis, en skinnjacka och vita sneakers. Love it!
289-3ÄLSKAR den här klänningen. Ingen bh behövs under då själva överdelen jobbar på bra på egen hand. Snittet på klänningen är retro med rosetten vid bysten och den utställda kjolen, men den har också en modern touch i och med den öppna midjan. Det bästa av två världar helt enkelt :)
337Denna outfit andas verkligen 90-tal och jag känner mig av någon anledning som Bruce Springsteen i dessa svarta raka jeans. Skorna är enligt mig den perfekta modellen. Spetsig tå, klumpig klack och ankelkorta. Letade länge efter denna typ av modell. Kammade dessutom hem ett par likadana i beige på rean för under 200 kronor!
281En till favoritklänning! Denna bar min mamma som ung och det gör den ju extra speciell. Den drar sannerligen blickar till sig då färgen och modellen är väldigt smickrande och iögonfallande.298-2Jag kommer aldrig komma undan min kärlek för slappa streetkläder som jag gick all in på som tonåring. En cool skatergirl kommer alltid att bo inom mig och titta fram då och då.

Som ni märker gillar jag att mixa stilar. Det blir mycket roligare att klä sig då det blir som en kreativ lek nästan. Jag har sagt det förut men som tonåring begränsade jag mig till en stil (skate) för att jag så gärna ville ha en stark identitet i någonting. Typisk identitetssökande tonåring med andra ord. Trots att jag tyckte att andra kläder var snygga vågade jag inte ha det på mig då människor omkring mig så starkt förknippade mig med en helt annan stil. Det har nog bidragit till att jag är all over the place nu som vuxen, haha.

Vilken outfit gillade ni bäst av dessa?

6 kommentarer

 • Maria H

  14 september, 2017 kl. 10:56

  Du klär ju i allt! Har svårt att välja någon favorit ;)

 • sagobakning

  14 september, 2017 kl. 13:51

  Den första är sjukt snygg! Och den blå klänningen👌

 • Anna

  14 september, 2017 kl. 13:54

  Jättefint alltihop. Men gillar kanske klänningarna allra bäst.☺️

 • Emilia Sandell

  14 september, 2017 kl. 14:13

  Nummer 1 :D Älskar den avslappnade klassiska looken, det kan aldrig gå fel :D

 • Josefin

  21 september, 2017 kl. 12:16

  Älskar din mammas klänning! Du är jättefin i den!

 • Julia Smetana

  25 september, 2017 kl. 20:27

  SÅ kul att du varierar mellan olika klädstilar. Gillar att kläder verkligen kan förmedla en känsla.
  Du känns verkligen som jeans-drottningen så jag måste säga att den första är min favorit, men alla var helt underbara. :)