/ 4 kommentarer

Ett supertips från mig

Vissa pressutskick är finare än andra. Jag blev så fantastiskt glad när Beyond Definition överraskade mig genom att skicka sina grejer till mig. Äntligen stilrena, enkla och smidiga necessärer för oss med olika typer av stomier.Detta är inget samarbete men när något är så fantastiskt bra som deras necessärer för stomivård måste jag bara dela med mig av det ändå. Denna lilla stilrena är till exempel perfekt att alltid ha med sig på språng!Den är så liten och platt att den med lätthet ryms i ett litet fack på väskan. Den ryms till och med i min jackficka samtidigt som den rymmer allt du behöver för ett påsbyte.Den stora necessären såg ni skymta i bakgrunden till mitt inlägg om att tälta när man är stomiopererad. Älskar att den har en liten ”hylla” då båda händerna ofta är upptagna vid ett byte och jag kan ibland behöver lägga ifrån mig grejer. Den rymmer allt du kan tänkas behöva och de många olika facken gör det enkelt att ha en bra och organiserad översikt. De har sannerligen tänkt på allt.

Dagens kärleksbombning går helt klart till Beyond Definition för fantastiska produkter. Ett supertips från mig till er!

4 kommentarer

 • Gigi

  8 juni, 2019 kl. 20:36

  Ska stomiopereras på måndag och vill så gärna känna mig stylish (fast praktisk!) kring allt som vidkommer stomin så jag har beställt både.
  Tack för tipset!

  • Stina Hägglund

   10 juni, 2019 kl. 11:02

   Det är för sådana som dig som jag tipsar om sådant här. All lycka till idag din kämpe! Jag vet vad du går igenom ♥️

 • Gigi

  18 juni, 2019 kl. 05:08

  ❤️

 • Gigi

  18 juni, 2019 kl. 14:07

  Har du tips med kläder?
  Till ex byxor – om mammabyxor tar du over-the-bump eller under-the-bump? Hur är det med strumpbyxor och leggings? Är det bra med stöd och lite däckning av påsen som vid mammakläder eller blir trycket för mycket och då bättre med låg midja/under-the-bump?