/ 0 kommentarer

För ett år sedan…

IMG_1179-2För ett år sedan var jag på årets fest. Min Ida fyllde 30 år och lyckades pricka in det på sommarens första dag. Allt med den festen var perfekt. Alla hade barnvakt, vi hade överraskat Ida hela dagen med lyxigheter, vi kunde sitta ute på altan och njuta av vädret, maten var fantastisk och hela vårt gäng var på plats.IMG_1337-2SnyggEmil! Det bjöds på räkfrossa, goda pajer, drinkar, lekar och musik. Vi pratar fortfarande om den här kvällen. Ett minne för livet helt klart!
IMG_1120-2Jag älskar min man året om, men vissa kvällar är en sådär extra kära.  Det här var en sådan kväll <3 Vi var som nykära tonåringar som dansade tryckare, viskade hemlisar och fnissade så benen vek sig.

Nu ska jag hoppa in i duschen och strax ska jag åka och fira Ida igen, för imorgon fyller hon 31. Det kanske inte blir lika mycket överraskningar och sommarväder, men det blir räkfrossa och festligheter med tjejerna som jag älskar så mycket. Grattis älskade vän!

0 kommentarer