/ 8 kommentarer

Estockholmo!

IMG_7584-2Jag har varit i Stockholm de senaste dagarna. En skulle kunna säga att jag har haft ett uppdrag här nere och tog med mig en vän. Vi har haft det jättefint tillsammans. Jag älskar Stockholm och eftersom att jag och Emil bodde här i tre år känner jag mig verkligen hemma här.IMG_7562-2Denna svamppastan på Vapiano är verkligen god och en perfekt lunch att ta snabbt när en är på språng. Det finns en resturang i Umeå som är en total rip-off av vapiano (Vezzo) men de två går inte att jämföra enligt mig. Det märks vilken som är originalet om en säger så.
IMG_7603-2Jag älskar att gå min secondhand-runda på söder som börjar på Götgatan och slutar vid Zinkensdamm. Det fullkomligt KRYLLAR av bra seconhands där!img7586-2Jag hjälpte mest min vän med shoppingen då detta inte var någon shoppingresa för mig men fick med mig en superfin klänning till Elle som blir kanon i sommar och en Beanie till mig från Beyond Retro som är min favoritaffär i hela världen!
IMG_7580-2Lite fynd på vanliga rean gjorde jag också förstås. Emil lånar alltid mina hattar och tar antingen sönder dem eller glömmer den lite varstans. Denna är dock för liten för honom så den kommer jag nog att få ha ifred. En äkta ullhatt för en hundring… kap! Ansiktsmasken GlamGlow har jag velat testa såå länge, men den är svindyr. Nu hittade jag den på rean för i princip ingenting och var tvungen att slå till. En fin 90-tals tunika från Urban Outfitters fick också följa med hem. Allt detta för under 500kr!
IMG_7574-2Nu är det dags att åka hem och det ska bli skönt att komma hem till min lilla familj. Det bästa med Stockholm är att hur mycket jag än trivs här påminner det mig alltid om vart jag egentligen vill bo, nämligen precis där jag faktiskt bor. Det är dessutom inte länge kvar tills att jag åker iväg till Kap Verde med Ida en vecka(iiiiiiih) så det ska bli skönt att få komma hem till familjen och vara med dem ordentligt tills dess.

Tack för den här gången Stockholm, vi ses snart igen <3

8 kommentarer

Kommentera

 • Clara

  4 januari, 2018 kl. 14:07

  Oooh glamglow, alltid velat prova men aldrig kunnat unna mig. Får man fråga vart du fyndade den och till vilket pris? :)

  • Stina Hägglund

   5 januari, 2018 kl. 13:46

   Kul! Den reas ut på kicks för 250kr! Jag hittade den under 200 men tror att butiken jag köpte på hade märkt fel för överallt annars såldes den är 250kr. Men det är ändå ett kap! :)

 • Amanda Sofi

  4 januari, 2018 kl. 18:53

  Så roligt att du har sprakat igång bloggandet igen, ska bli spännande att fortsätta följa dig på alla äventyr o utmaningar!

 • Ellen Lindberg

  4 januari, 2018 kl. 19:46

  fint att hänga i stockholm lite så där! jag har varit borta i tre veckor över jul och nyår, men kom hem till malmö igen för ett par timmar sen. den känslan slår mycket. går runt och bara njuter av att vara hemma *på riktigt* igen.

  • Stina Hägglund

   5 januari, 2018 kl. 13:45

   Fina fina Ellen. Det är så roligt att du hänger här med mig på bloggen! Skönt att vara hemma igen förstår jag. God fortsättning till dig ❤

 • Tova

  4 januari, 2018 kl. 23:54

  Verkligen superkul att du kickat igång bloggen igen, som man har längtat! Ett önskeinlägg skulle vara om du kunde skriva om din secondhand runda, typ vilka affärer du brukar besöka, bästa köpet och allmänt små shoppingtips! Har inte koll på om du gjort ett sådant inlägg redan men vore roligt att läsa! :)