/ 2 kommentarer

En vecka i paradiset

Jag svävar lite på moln just nu. I lördags bokade jag en drömresa tillsammans med min bästis Ida! Jag har rest många gånger i mitt liv men aldrig på en lyxig resa tillsammans med en vän. Alla resor jag gjort har haft något syfte. Har det inte varit skolan så har det varit kyrkan eller bibelskolan. De resorna ligger mig väldigt varmt om hjärtat, men att få åka till ett paradis enbart med syftet att njuta och glassa känns helt fantastiskt!Vi har redan bokat och betalat en resa till Kap Verde på ett femstjärnigt hotell. Kap Verde är en ögrupp i Atlanten väster om Cap Vert på det afrikanska fastlandet. Med andra ord är det en bra bit hemifrån! Vi har  bokat en riktig svennebanan-resa med all inklusive och ett enormt hotell intill havet. Jag är verkligen för äventyrsresor också, men detta var PRECIS vad jag och Ida behövde just nu. I januari drar vi!!Tack vare flytten som gett oss markant lägre månadskostnader och jobb som jag dragit in på slutet har denna resa blivit möjlig. Emil som reser till häftiga ställen flera gånger per år med sitt jobb tyckte jag skulle ta och boka en resa. Det behövde han inte säga två gånger :)
(Bilder lånade härifrån)

2 kommentarer

  • Maria H

    25 september, 2017 kl. 14:52

    Det ser riktigt drömmigt ut! Roligt att ni får åka iväg tillsammans!

  • Sofia M

    26 september, 2017 kl. 21:52

    Jag var på detta hotell 2012, längtar tillbaka varenda dag så här års (för till skillnad från dig så har jag väldigt svårt att gilla hösten med dessa kalla vindar, allt kortare dagar och lägre temperaturer). Ni kommer säkert att få en fantastisk resa!